Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
wózek CONECO Traper Mam pytanko. Czy któraś z was spotkała się z tym wózkiem w gdańsku? Mam...
Jolkagda
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 10 lipca 2009

Sprzedam letnie butki idealne na disco. wątek zamknięty Butki idealne na disco do letniej sukienki. Rozmiar 39. Raz ubrałam i...
Ewela25*
1

dodano: 9 lipca 2009

Poszukuje opiekunki do dziecka Od wrzesnia, w niepelnym wymiarze tzn 2-3 dni w tygodniu; coreczka wowczas...
~agnieszka
5

dodano: 3 czerwca 2009

solarium dla przyszlej bladej pani mlodej - zielony trojkat witam od niedawna mieszkam w dzielnicy Zielony Trójkat i mam pytanie...
~Angela
-

dodano: 10 lipca 2009

szczepionka Prevenar ile kosztuje? Dziewczyny wiecie moze ile kosztuje szczepionka Prevenar w przychodni w Gdyni...
kasiaczek
3

dodano: 10 czerwca 2009

Kto idzie jutro na lumpki *ciucholand* ??? :))) Ktoś chętny na mały maraton ? :) Jutro 50% wyprzedaże :)))
~Fashion :)
1

dodano: 5 czerwca 2009

Sprzedam biżuterię srebro z bursztynem wątek zamknięty 1. Pierścionek 40 zł http://images37.fotosik.pl/145/e31ccc08b811382em.jpg...
~aleksad@interia.pl
1

dodano: 4 lipca 2009

Badanie wzroku dziecka na Zabiance Czy ktoras z was moze byla z dzieckiem i moze napisac jak to tam wyglada?...
kazimiera
6

dodano: 7 lipca 2009

SUKNIA NA WESELE TANIO+gratis!!! Sprzedam suknię na wesele,odcienie żółtego,kremowego,ecru, z mieniącymi się...
~Nowa
-

profesjonalny makijaż ślubny wątek zamknięty * posiadam dyplom z charakteryzacji filmowej/ teatralnej, ponadto jestem...
~Diana
-

wszystko super!!!! ja zamawiałam tam meble!!! po pierwsze miła obsługa po drugie fajne meble a...
~słoneczko
-

wszystko super!!!! ja zamawiałam tam meble!!! po pierwsze miła obsługa po drugie fajne meble a...
~słoneczko
-

nauka gry na gitarze klasycznej,elektrycznej,basowej od września rozpoczyna swoją działalność nowe centrum gitarowe Gitarte Virtuo...
gitarte virtuo
-

dr Sylwia Łapińska-Szumczyk wątek zamknięty ktora z Was do niej chodzi ?jestescie z tej lekarki zadowolone??szukam opini...
Monisia84
4

dodano: 16 lipca 2008

Nauka gry na gitarze elektrycznej, akustycznej. Nauka gry na gitarze elektrycznej - od podstaw, jak i dla...
azagthoth999
-

kurs tańca wątek zamknięty witam. zastanawiamy się nad zorganizowaniem kursu tańca - w weekend-...
~dorota-robert
6

dodano: 7 lipca 2009

Szukam dostawcy internetu, nie wiem na kogo się zdecydować i net Sat Media i BiallNet maja kiepskie opnie. Może ktoś z was korzystał z...
kora2702
3

dodano: 12 czerwca 2009

Samochód na wodę? ktoś jescze widział? co o tym sądicie? Witam, jak w tytule, ostatnio przechadzając się po centrum zainteresowała...
~oszczedny
1

dodano: 22 czerwca 2009

Kosmetyczka z Jana Pawła II (Zaspa) wątek zamknięty Jakiś czas temu Pani Kosmetyczka pisała, że ma promocję minus 20% na zabiegi....
AgusiaGda
36

dodano: 2 marca 2009

opłaty wątek zamknięty Witam wszystkich! Czy ktoś może mi podpowiedzieć ile trzeba zapłacić...
~halszka
3

dodano: 8 lipca 2009

Aktualnie na forum: 2 użytkowników (2 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry