Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Trasa Oliwa - Auchan Witam. Czy znacie jak najkrótszy dojazd rowerem z Oliwy do Auchan? Ja...
~Mysz
11

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 25 czerwca 2009

Arbat Cafe?? wtf? Ktoś mi coś mówił o tej kawiarni, słyszałam że jest gdzieś w starej oliwie....
~Iza
1

dodano: 29 stycznia 2009

Fantastyczny fachowiec-remonty, prace wykończeniowe-polecam! Witam, Jako podziękowanie dla P. Andrzeja z Gdyni i jego ekipy...
~Kamila
-

dodano: 27 czerwca 2009

SIATKÓWKA - potrzebne na dzisiaj (poniedziałek) 2 osoby do gry (Przymorze) Witam, szukam chętne 2 osoby (lub parę) do gry w siatkówkę na Przymorzu...
Simisola
2

dodano: 15 czerwca 2009

Kupię kawalerkę Kupię kawalerkę w Gdyni (Centrum, Wzgórze Maksymiliama, Działki leśne) lub w...
gdyniaczy
-

dodano: 26 czerwca 2009

Wojewódzka Przychodnia Stomatologiczna w Gdańsku SPZOZ, Gdańsk, al. Zwycięstwa 39 podobno usuwaja zabki na NFZ..czy ktos byl i moze cos powiedziec o jakosci...
~nanusia
5

dodano: 22 czerwca 2009

Centrum Kynologiczne DogProject zaprsza na szkolenie psów Centrum Kynologiczne DogProject zaprasza właścicieli wraz z ich psami na...
~AgataD
-

dodano: 26 czerwca 2009

sprzedam zestaw mebli pokojowych BRW http://allegro.pl/item671153224_zestaw_mebli_borys_blackredwhite_w_kolorze_ol...
ewwa
1

dodano: 24 czerwca 2009

Metamorfoza? wątek zamknięty Czy ktoras z was miala robiony makijaz i fryzure na slub w tym salonie ????
~Klaudia
-

gdzie nie zamawiać pizzy http://www.youtube.com/watch?v=qQeAbZ2AYps&feature=channel_page
~Mruczysław
-

PRZEDSZKOLE JĘZYKOWE Jeżeli szukasz miejsca w przedszkolu, zapraszam do Przedszkola Językowego...
malgosww
-

Ptasi raj na rowerze? Witam. Chciałem się wybrać rowerkiem na Wyspę Sobieszewską. Przy okazji...
~Micho
4

opłata za szczepionki: Przychodnia Kartuska Mam pytanie do mam, które szczepiły dzieci płatnymi szczepionkami - gdzie w...
gosia_dim_
1

ajkulek
1

dodano: 23 czerwca 2009

dobry gastrolog w Gdańsku? Poszukuję dobrego, cierpliwego gastrologa
~kitty
1

szukam dobrej sprawdzonej krawcowej wątek zamknięty Dziewczynki bardzo mi zależy na dobrej sprawdzonej krawcowej, jeśli taka...
Dori30
3

dodano: 23 czerwca 2009

Pomocy wątek zamknięty Już zdurniałam nie wiem co wybrać Pałac w Leźnie czy Bardo w Koleczkowie....
~kkom
7

potrzebne namiary na poradnię rehabilitacyjną, pilne! U synka lekarz podejrzewa kręcz szyi. Maluch dostał skierowanie do poradni...
~mamaM
3

jak dojechac na ul.kaprów w oliwie??PILNE witam interesuje mnie jak dostac sie z Zaspy ( koło etc) na ul.kaprow w...
~nie z tej ziemi
3

solarium stojące, gdzie? Gdzie w gdańsku są solaria stojące?
~solaris
5

Aktualnie na forum: 2 użytkowników (2 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry