Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
sprzedam pajacyki, rajstopki i spiochy, wszystko NOWE wątek zamknięty Sprzedam kilka ciuszkow, wszystkie sa NOWE z METKAMI, nigdy nie prane,...
Caroca
14

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 4 maja 2009

~madeleine
3

dodano: 12 maja 2009

Teatr bez barier: VII Gdyńskiego Przeglądu Twórczości Teatralnej Szkół Specjalnych TEATR BEZ BARIER "My zaczarowani Teatrem" to tytuł "VII Gdyńskiego Przeglądu...
trojmiasto.pl
1

dodano: 19 maja 2009

52. Międzynarodowy Festiwal Muzyki Organowej 52. Międzynarodowy Festiwal Muzyki Organowej w Oliwie 24 czerwca - 26...
trojmiasto.pl
1

dodano: 28 kwietnia 2009

szukam mieszkania wynajmę 2 pok. mieszkanie.górne oksywie,pogórze obłuże ew.chylonia od 1...
aniamichał
-

dodano: 20 maja 2009

Wynajmę mieszkanie!! Gdynia Redłowo kawalerka 43m2, w pełni wyposażone,od połowy lipca, 1200 zl+ opłaty, kaucja...
~karolina
2

dodano: 17 maja 2009

Po ile "chodza" kawalerki w Gdansku? W takich dzielnicach jak Ujescisko,Orunia Gorna-a wiec na nowych osiedlach,z...
~Ania
5

dodano: 16 maja 2009

ORUŃSKI KLUB PIŁKARSKI WITAM SZANOWNYCH KOLEGÓW POSZUKUJEMY TRENERA ORAZ CHETNYCH GRAJKÓW NASZA...
~czaja
-

dodano: 20 maja 2009

BEZ REWELACJI! wątek zamknięty Idąc do VLO w Oliwie spodziewałam się czegoś innego. Szkoła bardzo dobrze...
~Natalia-maturzystka
-

dodano: 19 maja 2009

Noc Muzeów w Instytucie Pamięci Narodowej Noc Muzeów - IPN Gdańsk, 16/17 maja 2009 Oddział gdański Instytutu Pamięci...
trojmiasto.pl
1

Ujescisko przedszkole czy ktos moze polecic przedszkole na Ujescisku? Piotrus Pan, Sloneczna...
~pyza15
4

dodano: 6 maja 2009

gdzie przedszkole prywatne przymorze/zaspa Dziewczyny,jak w temacie.mam tez pytanie czy do przedszkola prywatnego mozna...
~ewa
-

dodano: 18 maja 2009

XII Festiwal Młodzi i Miłość XII Festiwal "Młodzi i Miłość" - Matemblewo 2009 23 maja 2009r. odbędzie się...
trojmiasto.pl
1

Jak dojechać Wrzeszcz-Chełm Od pon chcialabym zacząć dojeżdzać do pracy rowerem. Interesuje mnie jak...
~Magdalena
5

dodano: 15 maja 2009

Wesele w Rodizio wątek zamknięty Poprosze o opinie, jezeli Ktos mial wesele w Rodizio na Kamiennej Gorze
~Anna
4

dodano: 17 maja 2009

kto chce się zapisac ze mną na fitness do spójni??? kto ma ochote się zapisac na fitness do "Spójni"??..jest to fitness klub z...
sangwina
3

dodano: 19 września 2006

Dźwięki Bałtyku "Dźwięk Bałtyku" koncert na instrumenty dęte blaszane w wykonaniu muzyków z...
trojmiasto.pl
1

dodano: 5 maja 2009

JOGA w Gdyni - dla polepszenia Twojego zdrowia. Masz stresującą pracę? Za dużo codziennych obowiązków? Chcesz odpocząć,...
~JMKJoga
1

dodano: 24 listopada 2008

Super wątek zamknięty Już od 3 lat korzystam z usług Eurodentu (na Morenie) i jestem bardzo...
~czarnadama
-

dodano: 13 maja 2009

Krzysztof Jagiełowicz- przych Mickiewicza i położnik z Zaspy jest to lekarz który prowadzi moją ciążę jestem z niego zadowolona ale chodzi...
demolka
1

dodano: 10 maja 2009

Aktualnie na forum: 2 użytkowników (2 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry