Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Sklep Biedronka w Gdańsku - Wrzeszczu przy ulicy Grunwaldzkiej Uważajcie na oszustwo w Biedronce w Gdańsku-Wrzeszczu przy ulicy...
~Jolanta
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 25 marca 2021

Dojazd do nikąd... Jestem ciekaw, kto wyłożył pieniążki zrobienie tego bezużytecznego pasa do...
~xxx
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 25 marca 2021

gdzie powstanie żabka? Czy ktoś orientuje się gdzie powstanie żabka? slyszałam ze ktoś sie szykuje...
~Ewa
4

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 2 listopada 2020

Nadmorskie Tarasy mieszkanie Mam zamiar kupić mieszaknie na osiedlu Nadmorskie Tarasy . Proszę o opinie...
~felic9292
2

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 24 stycznia 2019

Copernicus Lokalizacja inwestycji zapewnia komfort codziennego życia. Samochodem szybko...
trojmiasto.pl
2

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 28 grudnia 2017

pęcherzyk ciążowy witam chciałam spotkał się ktoś z małym pęcherzykiem ciążowym 10,03 byłam na...
monikz11
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 24 marca 2021

Mama pozna mamę - Morena wątek zamknięty Poszukuję mamy z Moreny do wspólnych spacerów. Jestem mamą 8 miesięcznego...
~Karina
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 24 marca 2021

Złote Księżyce - opinie i oceny Złote Księżyce to niewielkie budynki czterorodzinne zlokalizowane na wzgórzu...
trojmiasto.pl
6

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 9 lutego 2016

zdjęcie Opinie do zdjęcia: . Pracownicy budowy osiedla Villa Jaśkowa Dolina...
~ktos
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 22 marca 2021

Nowe mozliwości dojazdu Czy są planowane jakieś nowe możliwości dojazdu z Nowej Letnicy do...
~Mieszkaniec
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 23 marca 2021

~Ćwik
-

ostatnia odp. 5 lat temu

Fryzjer Kochani sąsiedzi, czy ktoś z Was ma kontakt z p. Marta fryzjerka w okularkach...
~Karolina
-

ostatnia odp. 5 lat temu

Tradycyjne wyroby bez konserwantów: kiełbasy, szynki, ryby Chciałabym poinformować mieszkańców Żabianki, że powstał nowy punkt ze...
~Monika
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 22 marca 2021

szkola podstawowa witam, czy mozecie sie podzielic swoimi opiniami na temat szkol podstawowych...
kati:)
3

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 13 lutego 2019

Samoloty nad Dąbrową Witam, chyba przeleciało ich narazie 9 szt z odstępami co ok 2 min, jeden po...
~Monia
4

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 21 marca 2021

Lawendowe Wzgórze Osiedle ładne, choć bardzo ciasne, blok na blok i budują kolejne. Wszystko na...
user_138512950048
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 21 marca 2021

Alma sanatorium Hej wszystkim tez mam pobyt od 23.03 zastanawiam się co to bedzie
~Ania
3

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 19 marca 2021

Uszkodzenie samochodu storczykowa Witam Może ktoś z Państwa widział, słyszał - w nocy z 12 na 13 marca przy ul....
~Kris
4

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 13 marca 2021

Strefa płatnego parkowania Zaparkowałem samochód w strefie płatnego parkowania w Gdyni. Natychmiast...
~nn
-

ostatnia odp. 5 lat temu

Złodzieje katalizatorow Wycinaja katalizatory i je kradną w srodku nocy co to za burdel
~Wkurzony człowiek
-

ostatnia odp. 5 lat temu

Aktualnie na forum: 8 użytkowników (8 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry