Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
zadowolona klientka wątek zamknięty Korzystam z usług tego salonu,gdy jestem na Przymorzu.Panie zawsze znajdą dla...
~Paulina
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 13 kwietnia 2009

fajne miejsce wątek zamknięty bardzo podoba mi się ten lokal- fajny klimat, wpadam jak mam czas, bardzo...
~arek
-

dodano: 13 kwietnia 2009

Co z tą KREATYWKĄ? Dziewczyny, będzie chodził ktoś z maluchami na Kreatywke na Przymorzu w...
~As
2

dodano: 9 kwietnia 2009

wideo-trojmiasto wątek zamknięty Dziewczyn pomocy szukam opini na temat wideo trojmiasto z gdyni witomina...
~karinax12
6

dodano: 4 kwietnia 2009

szkoła pływania Dzidziuś udało mi się zapisać synka (7 m-cy)na zajęcia w szkole na Chełmie i mam...
petra
38

dodano: 15 marca 2009

kto chętny na zajęcia Kreatywki dla maluszków na Przymorzu?? grupa się formuje,trzeba nazbierać chętnych,czekam na telefon w jaki dzień...
bociany
34

dodano: 9 marca 2009

nnt.Zatrudnię fryzjerkę!!! wątek zamknięty Dziewczyny potrzebna mi jest pilnie fryzjerka do pracy. Wiem,ze korzystacie...
kazimiera
1

dodano: 7 kwietnia 2009

Domowe przedszkole w Orłowie czy któras z Was słyszała cos o tym miejscu? bedę wdzieczna za jakieś info
Ewa26
4

dodano: 5 kwietnia 2009

niania poszukiwana wątek zamknięty Może znacie kogoś godnego zaufania, kto chciałby sobie dorobić kilkaset zł w...
~Aniab
2

dodano: 13 marca 2009

zajecia z dzieckiem- gdynia pogórze. gdzie? jak w temacie. dodam, ze dziecko ma 8 miesiecy :)
musztarda
-

dodano: 6 kwietnia 2009

jeszcze balkony wątek zamknięty Ogolnie jest dobrze.Okolica przepiekna i obecna Administracja robi wiecej jak...
~Mateusz
-

dodano: 6 kwietnia 2009

Pokazy kucia stali W najbliższą niedzielę tzn. 05.04.09 o godz. 16:00 w Kuźni Wodnej w Oliwie...
trojmiasto.pl
3

dodano: 31 marca 2009

gdzie najszybciej wyniki badań ? dziewczyny, w jakim laboratorium otrzymam wyniki badań tego samego dnia ? w...
larisa27
8

dodano: 5 kwietnia 2009

Pola Nadziei W tym roku startujemy już 4 kwietnia 2009 o godz. 10.30 "Biegiem Nadziei",...
trojmiasto.pl
1

dodano: 1 kwietnia 2009

BT Gdańsk I edycja BT Gdańsk odbędzie się jednak 4 kwietnia na Matemblewie. Zapisy jak...
_Bolek_
42

dodano: 13 marca 2009

AKTYWNE 9 MIESIECY-GIMNASTYKA DLA CIEZARNYCH Witam wszystkie brzuchatki... Mam do odsprzedania karnet na gimnastyke dla...
~Aneta
-

dodano: 2 kwietnia 2009

Masakra wątek zamknięty Dzielnica strasznie zaniedbana, brudna, szara, nieprzyjemna. Zapewne oprócz...
~ola
-

dodano: 1 kwietnia 2009

ZOBACZ I UWIERZ - 12 KWIETNIA (NOC ZMARTWYCHWSTANIA PAŃSKIEGO) Zapraszamy wszystkich na Noc Zmartwychwstania Jezusa Chrystusa - wszystkich...
~patro
1

dodano: 31 marca 2009

laboratorium chełm wiecie moze w jakich godzinach czynne jest labolatorium?? bo niestety do...
na.cia
1

dodano: 30 marca 2009

Farbowanie ubrań Gdzie w Gdańsku można ufarbować ubrania?
~tesa
1

dodano: 10 lutego 2009

Aktualnie na forum: 2 użytkowników (2 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry