Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Jest coraz lepiej wątek zamknięty Podoba mi się na basenie na Chełmie. Czysto, przestrzennie, czasem trochę za...
~romek p.
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 19 marca 2009

Dziękuje wątek zamknięty Zamówiłam w firmie Jabi jedno małe okno , a mimo tego podejście pracowników...
~Ewa Olszewska
-

dodano: 19 marca 2009

chodniki wątek zamknięty Dojście do przystanku przy " Bacie tj, ulica budowlanych jest prawie nie...
~Elżbieta
-

dodano: 18 marca 2009

wisienka - opinia wątek zamknięty Bardzo sympatyczna pani, usługa wykonana fachowo.
~wisienka
-

dodano: 18 marca 2009

kto ma 2010 r wesele na Macieży Szkolnej w Oliwie wątek zamknięty Czesc dziewczyny macie moze wesele na Macieży w 2010 roku bo mam pare pytań :)
~kasia
1

dodano: 17 marca 2009

Tenis Stołowy Szukam partnera/ki do gry po nowym roku (styczen 2009) 1-2 razy w tygodniu po...
~Marek
2

dodano: 24 grudnia 2008

ubranka witam dziewczyny mam spooro ubranek po synku mniejsze i większe niektore...
dima1312
-

dodano: 16 marca 2009

szkola rodzenia czy chodzi ktos do szkoly rodzenia w przychodzni na dąbrowie??
Monisia84
1

dodano: 14 marca 2009

uwaga uwaga uwaga- na karty bp Citi handlowy ma nie uczciwa panią przedstawiciela z Gdyni na stacji paliw...
~LILA
-

dodano: 14 marca 2009

poszukuję fryzjerki Anety poszukuję fryzjerki Anety,która pracowała u Kosedy w Chyloni,w tej chwili ma...
~młoda
2

dodano: 13 marca 2009

szkolenie - zakładanie firmy polećcie proszę, gdzie można zrobić porządny kurs zakładania własnej...
~myszkowska
1

dodano: 12 marca 2009

Szukam do wynajęcia mieszkania - kawalerki, przymorze i okolice Witam, wraz z dziewczyna szukam do wynajecia nieduzego mieszkania 30-40m^2 w...
~Michal
-

dodano: 11 marca 2009

Cisowa Moja Mała stolica wątek zamknięty Polecam Tą dzielnice Kazdemu od Naj młodszych po Ludzi Starszych jest bardzo...
~Tomasz
1

dodano: 29 stycznia 2009

dr Beata Olaszak-Sokołowska mam pytanie czy znacie tę ginekolog,można jej zaufać i powierzyć jej opiekę...
jeny
4

dodano: 5 października 2008

~anetaok9@wp.pl
-

dodano: 10 marca 2009

kościół na chełmie wątek zamknięty hej jak nazywa sie kosciol na chelmie na osiedlu...
okruszek_
15

dodano: 8 marca 2009

jak dostać się na dach falowca na przymorzu jak w temacie. A poza tym znacie może jakieś fajne wysoko położone miejsca w...
~kosaml
3

dodano: 25 lutego 2009

poradnictwo rodzinne wątek zamknięty Witam, tydzień temu odbyliśmy nauki przedmałżeńskie, a teraz chcielibyśmy...
sylwia25
7

dodano: 9 marca 2009

Jutro mikro-trening w O2 :-) Jakby ktos mial ochote troche sie dotlenic, to ustawka jutro (Sobota) o 10.00...
~Ziarno
2

dodano: 6 marca 2009

kawalerka do wynajęcia wątek zamknięty Hej! Mama do wynajęcia ładną kawalerkę na Chełmie . Dla zainteresowanych...
~Majka
3

dodano: 8 marca 2009

Aktualnie na forum: 3 użytkowników (3 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry