Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Kilka słów pochwały - w szczególności dla Sławka. wątek zamknięty Od połowy ubiegłego roku mieszkam w Gdańsku i szukałem szkoły w której...
~Karol Wilski
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 23 lutego 2009

Genijalny lokal na spotkanie we dwoje wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona, że mamy w OLIWIE taki lokal!Cichy kącik w rogu, to...
~mimi
-

dodano: 23 lutego 2009

Wiża telefoni cyfrowej Czy ktoś słyszał ze w Matemblewie chcą postawić maszt telefonii cyfrowej. To...
~zniepokojony
1

dodano: 20 lutego 2009

AUTOHANDEL POD DACHEM ! Od jakiegoś czasu rozglądam się za przyzwoitym autem w dobrej cenie i w...
~Dexter
-

dodano: 22 lutego 2009

SR na Morenie Czesc, czy wybieracie sie moze do szkoly rodzenia na Morenie od 23 lutego?
Agnieszka83.
3

dodano: 21 stycznia 2009

Joga rano Od marca ruszaja zajęcia poranne!!! W Małym Kacku, poniedziałki godz...
~Asia81
-

dodano: 21 lutego 2009

Joga rano Od marca ruszaja zajęcia poranne!!! W Małym Kacku, poniedziałki godz...
~Asia81
-

dodano: 21 lutego 2009

szukasz mieszkania w gdyni? wątek zamknięty mieszkanie 2 pokojowe w gdyni dąbrowie http://www.szybko.pl/487349
~sis
1

czy w szpitalu na Zaspie płaci się za poród rodzinny? Dziewczyny - nie wiecie, czy na Zaspie płaci się za poród rodzinny? Pytam,...
~anulka28
9

dodano: 18 lutego 2009

pediatra Gdynia Dziewczyny mam prośbą, jakiego pediatrę polecacie z Gdyni? Moze chodzicie...
kraska
4

dodano: 19 lutego 2009

Taniec dla KOBIET ! Kochane Panie, jeśli zalezy Wam na elastyce ciała i gracji ruchu, to...
~Magda
-

cystersi 15 sierpien wątek zamknięty czy jest na forum ktos kto ma slub 15 sierpnia w cystersach w oliwie??
anet83
-

suknie ślubne - wypożyczenie wątek zamknięty czy któraś z was wie gdzie można wypożyczyć suknię która jest szyta na...
ewcian1
9

dodano: 14 grudnia 2008

sklep z artykułami ślubnymi/weselnymi w fashion house wątek zamknięty słuchajcie, to prawda że w FH w szadółkach jest taki sklep albo stoisko?...
Milka1983
18

dodano: 18 lutego 2009

ginekolog dr SZEMRYK? wątek zamknięty hey! dziewczyny czy korzystałyscie z porad gin.dr Szemryka w Gdansku...
aluska26
1

dodano: 5 listopada 2006

sprzedam rogal do karmienia wątek zamknięty sprzedam rogal do karmienia w środku granulki, mój maluszek już wyrósł ale...
goralka
2

dodano: 16 lutego 2009

chylonia I chylonia II nie wiecie może czy w którejś z tych dwóch przychodni (ul.wejherowska, ul....
smith2002
11

dodano: 20 stycznia 2009

nnt mam mieszkanie do wynajęcia jak w temacie,do zamieszkania od zaraz,3 pokoje z aneksem kuchennym,...
~gabi
1

dodano: 15 lutego 2009

klub maluszka - opieka nad dziecmi Witam serdecznie, Na przelomie marca i kwietnia zostanie otworzony KLUB...
~Pati
-

szukam partnera do ping-ponga Poszukuję partnera do gry w ping-ponga w MRKS na zaspie w gdańsku,...
~Adam
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry