Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
ORLE wątek zamknięty Czy ktoś może mi udzielić informacji hotelu ORLE w Sobieszewie?? jakie maja...
miska25
1

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 10 lutego 2009

michał - opinia wątek zamknięty Super pomysł!!!Takiego miejsca brakowało na Oksywiu...Polecam wspaniałe...
~michał
-

Zdegustowany. wątek zamknięty Zawiodłem się w stosunku do pizzerii Da Grasso na przymorzu, gdzei wszystko...
~Kacu
-

Na Wzgórzu - Suchanino wątek zamknięty ktoś wie coś na temat tego miejsca?
stokrota
20

dodano: 6 września 2008

pierwsze ćwiczenia w SR - czy potrzebny specjalny strój sportowy?;-) Dziewczyny, Dzisiaj mamy pierwsze ćwiczenia w SR na Zaspie. babeczka...
~anulka28
4

gdzie można zrobić akryl lub żel (gdańsk) wątek zamknięty proszę o propozycje sprawdzinych osób lub salonów, patrzylam na historię i...
kaktuss
15

dodano: 16 lipca 2008

GOSK 2009 I Runda Pucharu Polski, II Runda PWP W imieniu organizatorów pragnę zaprosić wszystkich na I Rundę Pucharu Polski...
~Sadek
-

dodano: 9 lutego 2009

Orunia Górna - rozliczenie kosztów wody witam!! Szukam mieszkańców Oruni Południe, którym spółdzielnia naliczyła...
~dziabara
-

dodano: 9 lutego 2009

panoramy Chełmu Witam, zająłem się właśnie tworzeniem panoram Chełmu. Zapraszam na stronę...
asmik
-

dodano: 8 lutego 2009

oddam wanienkę!!! dziewczyny, zalega mi wanienka - mała, dla noworodka do 6 m-ca, niebieska,...
~andzior
3

dodano: 8 lutego 2009

Poszukuję par, które biorą ślub 27.06.09 w kościele pw. Św. Maksymiliana Kolbego na Witominie :) wątek zamknięty Chciałabym się dogadać co do dekoracji kościoła i zastanawiam się czy pary z...
patriciag
4

dodano: 6 lutego 2009

nnt. szukam osoby do posprztania 50m mieszkania wątek zamknięty Poszukuję osoby do bardzo dokładnego posprzątania mieszkania 50. Mieszkanie...
joalik
5

dodano: 7 lutego 2009

sprzedam mieszknie w Gdańsku - osoba prywatna 55 m2 Siedlce dwa pokoje balkon super skomunikowane
~Jola
8

dodano: 29 stycznia 2009

NAPRAWDĘ WARTO SIĘ TU LECZYĆ wątek zamknięty Jestem pacjentem dr Łosia od 9 lat.Pamiętam jak wtedy chodziłem do jego...
~UŚMIECHNIĘTY :)
-

dodano: 7 lutego 2009

nauki w okrąglaku wątek zamknięty W poniedziałek 09.02.2009 r. rozpoczynają sie nauki w kosciele na przymorzu -...
asienkaj
2

dodano: 6 lutego 2009

Wakacyjne WMnO wątek zamknięty zapraszam pierwszą imprezę z cyklu III Wakacyjne Marsze na Orientację, która...
~Jerzy Pinkas
50

dodano: 29 czerwca 2006

Warsztaty śpiewu tradycyjnego NA DUNAJ, NASTUŚ WARSZTATY ŚPIEWU TRADYCYJNEGO Każde miejsce na świecie...
~nurria
-

dodano: 5 lutego 2009

Warsztaty teatralne Teatru Poza Tym Teatr Poza Tym Gdański Archipelag Kultury zaprasza wszystkich...
trojmiasto.pl
1

dodano: 28 stycznia 2009

sprzedam domek murowany w Jasieniu z możliwością zameldowania Domek znajduje się na terenie działek. Mieszka tam około 70 rodzin.
~Basia
1

dodano: 5 lutego 2009

guderskiego 60 gdansk gdzie mam szukac szkoly podstawowej?
~anonim
1

dodano: 4 lutego 2009

Aktualnie na forum: 2 użytkowników (2 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry