Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Piosenka na wejście do Kościoła wątek zamknięty Poszukuję tytułu piosenki, ktora jest grana na ślubach podczas wejscia do...
~Agulka
1

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 23 stycznia 2009

cudo miejsce wątek zamknięty jestem w szoku jaki znalazlam pubik na Zaspie.Zwie sie Cuba LIbre!!!!...
~Beatka
-

dodano: 23 stycznia 2009

nauki w Okrąglaku Przymorze - jak oceniacie? wątek zamknięty hej dziewczyny jesli ktoras z Was robila nauki w Okrąglaku prosze o opinie,...
~Waszka
1

dodano: 22 stycznia 2009

przedszkole u Dominikanek w Orłowie Cześć !!! Rozważam oddanie mojego urwisa do tego przedszkola, ale nie znam...
~Szapika
1

dodano: 21 stycznia 2009

Obsługa wątek zamknięty Jestem stałą klientką solarium Saturn na Zaspie.Niestety jestem zmuszona...
~Xala
-

Położne Zaspa - raz jeszcze, poproszę o namiary. Hej Proszę Was bardzo o namiary na położną na Zaspie. Termin mam na...
~Mufkaa
-

Wynajmę mieszkanie 80m Gdynia Wielki Kack Mam do wynajęcia 80m mieszkanie 3pokojowe z dwoma balkonami na fikakowie....
neania
2

dodano: 9 stycznia 2009

Proszę Gdynianki o pomoc!!!! wątek zamknięty Mam wielka prośbę, ja nie znam Gdyni kompletniei mam takie pytanie Na jakiej...
~maja
3

dodano: 20 stycznia 2009

06.06.2009 - nasz dzień :) wątek zamknięty Ktos jeszcze? Jak przygotowania? gdzie macie slub, wesele? :)
katka6
14

dodano: 14 stycznia 2009

Kościół Opatrzności Bożej - zaspa wątek zamknięty Kto ma ślub w tym kościele ? Kto ma tam 03.10.2009 r. na godzine 15 , moze...
asienkaj
-

dodano: 20 stycznia 2009

PUCHAR POLSKI AMATORÓW W HOKEJA NA LODZIE !!!!! Zapraszamy wszystkich chętnych do kibicowania!!!! Mecz Pucharu Polski...
~kibic
-

dodano: 19 stycznia 2009

PUCHAR POLSKI AMATORÓW W HOKEJA NA LODZIE !!!!! Zapraszamy wszystkich chętnych do kibicowania!!!! Mecz Pucharu Polski...
~kibic
-

dodano: 19 stycznia 2009

Pediatra we Wrzeszczu Hej, ja jeszcze nie mogę się umówić na spacer bo obecnie jestem mamą...
AgnieszkaKK
4

dodano: 16 stycznia 2009

co sie dzis dzieje? witam witam!!! czy dzieje sie dizs lub jutro cos ciekawego w trojmiescie?...
~nudno:(
1

dodano: 17 stycznia 2009

Szukasz krótkiego futerka rozmiar 48? wątek zamknięty Dzisiaj w sklepie, w którym kupowałam sobie płaszcz widziałam krótkie...
AgusiaGda
-

dodano: 16 stycznia 2009

Szukam Papilio 816 lub 826 wątek zamknięty Czy ktoś ma może do sprzedania lub widział gdzieś w 3 city?
Zosia_ja
3

dodano: 21 grudnia 2008

dobra restauracja Dabrowa/Karwiny Chcielibysmy w maju zrobić chrzciny i zrobic male przyjęcie w jakijś dobrej...
amelka111
3

dodano: 13 stycznia 2009

Poradnictwo Rodzinne przy Katedrze w Oliwie wątek zamknięty Czy ktoś z Was chodził tam? jak wygląda takie spotkanie? jeśli to kosztuje to...
zulusa
5

dodano: 15 stycznia 2009

likwidacja sklepu zoologicznego na Zaspie, Pilotow 3 dla zainteresowanych - do soboty totalna wyprzedaz suchej karmy dla psow...
~ania
-

dodano: 14 stycznia 2009

Obrzydliwe wątek zamknięty Poszliśmy ze znajomymi na obiad zamówiliśmy polędwiczki leśniczego, nazwa...
~Blacha
-

dodano: 12 stycznia 2009

Aktualnie na forum: 4 użytkowników (4 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry