Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Wynajmę mieszkanie w Redłowie Witam, Szukam do wynajęcia mieszkania w Gdyni, Redłowo. Wieksza kawalerka...
~Bart
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 27 listopada 2008

Czy ktoś jest zainteresowany zajęciami dla 2-5latków na Zaspie? Szukam mam, które chciałyby przychodzić ze swoimi dziećmi na zajęcia...
~Anna Wyszomirska
-

dodano: 27 listopada 2008

Gdzie mozna oddac stare meble Mam do oddania stara kanape i dwa fotele moze wiecie gdzie mozna by bylo je...
~mirakula
4

dodano: 11 listopada 2008

Zadowoleni klienci z Orunii :) wątek zamknięty Rewelacja - zarówno projekt jak i wykonanie. W sposób rzetelny i...
~Madzia i Sebek
-

dodano: 26 listopada 2008

Do tych,które rodziły na zaspie Dziewczyny,jak wygląda obchód na porodówce?czy zdażają się studenci?i jakich...
ania27
14

dodano: 25 listopada 2008

WIECZNY OPTYMISTA Pewien mieszkaniec Brzeźna bardzo chciał mieszkańców zjednać i w miarę...
~Grzegorz Rymopis
-

dodano: 25 listopada 2008

Domowe Przedszkole w Orłowie - czy ktoś coś słyszał o tym punkcie opieki? Jak w tytule - chciałabym oddać tam dziecko - może ktoś cos słyszał?
~Anka Gdynianka
9

dodano: 17 listopada 2008

Sprzedam suknię wątek zamknięty Sprzedam Atelier Diagonal 814 i welon kupione pod koniec lipca 2008 w...
ewwa
12

dodano: 3 listopada 2008

AGENCJA NIERUCHOMOŚCI WYNAJEM MIESZKANIA wątek zamknięty Tyle razy dziewczyny z forum mi pomogły i tym razem zwracam się z prośbą Mam...
~mila
9

dodano: 23 listopada 2008

MAŁGORZATA PIETRZAK STUKAN KTO WIE W JAKIESJ PRZYCHODNI PRZYJMUJE CHODZI MI O DOKŁADNY ADRES I CZY JEST OKI
dorotazab22
1

dodano: 24 listopada 2008

Zagineły dwa shar pei'e w niedziele tj.23.11.2008 na morenie oddaliły sie od właściciela Dwa Schar...
~Arek
-

Shar pei'e zagineły w niedziele tj.23,11,2008 na morenie dwa shar peie samiec koloru...
~Arek
-

profesionalizm 100%!!!! wątek zamknięty Z czystym sumieniem moge polecic szkole jezykow obcych Empik w Gd-Wrzeszczu...
~Wojciech Karbowski
-

Wrzeszcz- amatorska siatkówka dla hobbystów Witam Serdecznie Poszukuję osób chętnych do gry w siatkówkę. Nieistotne...
~altar2043
3

dodano: 1 stycznia 2008

Która położna z szpitala z Zaspy Zdecydowałam sie na poród na Zaspie, chciałabym aby podczas porodu była przy...
asia_9
5

moja suknia ślubna na sprzedaż once again WHITE ONE 205 wątek zamknięty W NAPRAWDĘ OKAZYJNEJ CENIE!!!! Przepiekna suknia ślubna z niewielkim...
~repka
8

dodano: 9 listopada 2008

Przedszkole wolne miejsca Jeśli szukacie przedszkola dla swoich pociech polecam bajeczne Przedszkole na...
~miki
2

Karczemki... wątek zamknięty Ach mieszka się tu naprawdę fajnie,tylko szkoda że do szkoły trzeba dojeżdzać;(
~????
-

dodano: 22 listopada 2008

uwielbiam rucole wątek zamknięty nie rozumiem tych opinii :) chodzę do rucoli, zarówno w oliwie jak i w...
~ania 1410
-

dodano: 21 listopada 2008

Gitara witam, chop po 30ce zamarzyl sobie dobrze grac na akustyku. Czy slyszeliście...
~Herbata
1

dodano: 16 października 2008

Aktualnie na forum: 2 użytkowników (2 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry