Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
mieszkanie przy stawku na myśliwskiej witajcie wlasnie dzis bylem u znajmoych na ul.mysliwskiej na morenie....
rydz33
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 20 września 2008

nnt . mieszkanie we wrzeszczu do sprzedania wątek zamknięty Zamieszam szczegóły dot mieszkania: 1. pow. ok. 45 m kw -> dwa pokoje,...
Magda.M
21

dodano: 18 września 2008

...,,,+**+,,,... wątek zamknięty Hej, ja pływam na basenie na suchaninie, jest świetnie, woda jest ciepła, nie...
~...,,,+**+,,,...
-

dodano: 18 września 2008

Przymorze najfajniejsza dzielnica Gdanska jest! wątek zamknięty Mieszkam tu juz 30 lat (wczesniej z rodzicami a obecnie z wlasna rodzinka) i...
~Misio
-

dodano: 17 września 2008

mieszkania na chełmie Planuję kupić w 2009 roku mieszkanie z rynku wtórnego na chełmie około 50m2?...
Ania 19.09.2009
-

dodano: 16 września 2008

Turniej piłki nożnej Liga Dzielnic Południowych Rada Dzielnicy Mały Kack zaprasza na turniej kategorii „Open”...
~Sebastian J
-

dodano: 15 września 2008

Sprzedam kolię wątek zamknięty Witam, z mojego ślubu została mi kolia. Miałam ją założoną tylko w dniu...
Iza!!!
6

dodano: 2 września 2008

przychodnia morena- jaki pediatra? kogo polecilibyscie z przychodni morena jako pediatre prowadzacego mojego...
iwona burgraff
20

dodano: 8 sierpnia 2008

Fryzjer męski wątek zamknięty Dziewczyny, mój kolega szuka dobrego fryzjera męskiego, najchętniej mężczyzny...
Wercia05
1

Dzielnica symapotyczna wątek zamknięty Dzielnica symapotyczna
~Tomasz
-

Najlepsze pizze na morenie !!! wątek zamknięty Pyszne ,chrupiące i gorące .Polecam
~zulu
-

dodano: 14 września 2008

Świetne miejsce wątek zamknięty Ciężko tam trafić- ustronne miejsce w centrum Starej Oliwy, brak reklam i...
~Luke
-

dodano: 13 września 2008

Namiary na dobrego pediatre Czy macie namiary na jakiegos dobrego lekarza ktory dojezdza do domu?
basia-h
4

dodano: 12 września 2008

piernik
11

dodano: 11 września 2008

Do Paula28 wątek zamknięty Hej Paula28, czytalam w jednym wadku ze mialas super fryzjerkie, prosze o...
kochanymisu
-

poradnia laktacyjna na Zaspie Dziewczyny podajcie mi numer telefonu do kobiety, która przychodzi do domu.
~ahalia.
1

Mleko UHT - opinia wątek zamknięty Jeśli chodzi o wygląd, to zdazaja sie lepsze i gorsze miejsca. Galeria...
~Mleko UHT
-

dodano: 8 września 2008

Ujeścisko - Miernie wątek zamknięty Drugi raz mocno bym się zastanowił. Nie radzą sobie z jakością łącza. O ile...
~Internauta - Ujeścisko
1

dodano: 7 września 2008

Spoko wątek zamknięty Miłe miejsce. Jedno z niewielu w Trójmieście, gdzie kostka betonowa stoji...
~Adam
-

dodano: 7 września 2008

Przymorze- betonowe pustkowie Bardzo ubolewam nad tem, co dzieje się na Przymorzu. Z jednej strony...
~mama100
-

dodano: 6 września 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry