Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Fryzjerka pomóżcie !!! wątek zamknięty Dziewczyny proszę polećcie mi jakąś dobrą fryzjerkę, za miesiąc ślub a nie ma...
burza
9

ostatnia odp. 18 lat temu

dodano: 19 maja 2008

dekoracje ślubne wątek zamknięty Zapraszam do zapoznania sie z nasza ofertą na www.glorioza.net. Nowe wzory i...
kwiaty62
1

dodano: 20 maja 2008

do wszystkich mam obecnych i przyszłych włąsnie odwiedzilam nowy prywatny"żłobek'' ktory otworzono na moim osiedlu na...
iwona burgraff
13

dodano: 16 maja 2008

do Umchi wątek zamknięty czesc Widze ze masz slub w kosciele w Osowej.JA tez bede tam miala ale rok...
anulka802
10

dodano: 8 maja 2008

Ozdoba na samochód- gdańsk-gdzie? wątek zamknięty ktoś się oriętuje gdzie można je nabyć wiem tylko o skolepie we wrzeszczu...
pszczoła
5

dodano: 20 maja 2008

Pracownia Fryzjerska BOETCHER wątek zamknięty Witam! Czy któraś z Was czesała się u Pani Anety z Pracowni Fryzjerskiej...
agatka83
11

dodano: 15 maja 2008

obrączki z własnego złota, gdzie tanio robią? wątek zamknięty Dzostalismy od cioci obrączki jednak chcemy je troche przerobic na swoj gust,...
karolkaw
2

dodano: 17 maja 2008

do ostapienia lokal na 23. sierpnia wątek zamknięty mam do odstapienia lokal na wesele (ok 80-95 osob) we Wrzeszczu na 23. sierpnia.
kretkret
1

SUPER wątek zamknięty Jak dla mnie to najlepsza dzielnica Gdańska!!!
~jasiu
-

Matemblewo - co łaska czy ustalona stawka? wątek zamknięty Wprawdzie chcę tam ochrzcić córkę, ale myślę, że osoby, które tam ślubowały...
haricot
9

dodano: 14 maja 2008

szukam dobrej kwiaciarni w gdansku wątek zamknięty jw, chodzi oczywiscie o bukiet do ślubu,,możecie mi coś polecic?? najlepiej...
kasia0075
7

gdzie kupić stickersy wątek zamknięty czy któraś z Was wie może gdzie (oprócz allegro) można kupić tego typu...
agu
1

C.H. TESCO w Chylonii - sklepy z butami wątek zamknięty Dziewczyny, proszę podpowiedzcie mi jakie w tym C.H. są sklepy z butami,...
Agata2209
6

dodano: 12 maja 2008

Matemblewo - poradnictwo wątek zamknięty Czy ktoś odbywal poradnictwo rodzinne w Matemblewie?? Wiem, ze sa tam...
mami
-

dodano: 13 maja 2008

ile tak naprawde kosztuje mieszkanie na Przymorzu? Mam do was pytanie. Ceny mieszkan za 45 m na Przymorzu w bud. 4 pietrowym z...
~tosia
3

dodano: 21 kwietnia 2008

ŻŁobek Witam,ludziki szukam w Gdańsku żłobka może być prywatny, wiem że to raniczy z...
~Aneta1234
1

Potrzebne opinie wątek zamknięty Chodzi dokladnie o Garnizonowy Klub Marynarski w Gdyni, inaczej kawiarnia "u...
Martynka1987
4

Hotel Antares a imprezy okolicznościowe wątek zamknięty Mam pytanie, czy ktoś z Was organizował lub uczestniczył w jakiejś imprezie...
zuzka_jr
-

Hotel Antares a imprezy okolicznościowe Mam pytanie, czy któraś z Was organizowała lub uczestniczyła w jakiejś...
zuzka_jr
-

szukam krawcowej wątek zamknięty Witam, poszukuję krawcowej, która uszyłaby suknię ślubną. Najlepiej, gdyby...
Aleafera
5

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry