Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Kwiaciarnia na Przymorzu lub okolice wątek zamknięty Witam znacie jakąś dobrą i niedrogą kwiaciarnię na Przymorzu lub w okolicy?...
piorka22
8

ostatnia odp. 18 lat temu

dodano: 28 lutego 2008

Ostrzegam sklep DobreMeble-Cieszynskiego "Dobre Meble'' na Chełmie=WIELKA FARSA!! Jeśli meble to nie tam!. Zamówione...
~Desperado
-

dodano: 28 lutego 2008

Salon Grażyna na Żabiance-ktoś szył,lub wypożyczał? wątek zamknięty Jak spisują się z szycia na miarę i jak wygląda wypożyczenie,jakie ceny?
pszczoła
8

dodano: 27 lutego 2008

fryzjer+paznokcie na Morenie wątek zamknięty Dziewczyny, może macie sprawdzony salon kosmetyczny na Morenie i mogłybyście...
anulkam28
-

Kto się wybiera do salonu Grażyna na Żabiance? wątek zamknięty Mam wielką prośbę do tych kobietek, które wybierają się w niedługim czasie do...
marta82
3

komis sukien ślkubnych we Wrzeszczu? wątek zamknięty Mozecie mi podac dokładny adres tego komisu sukien ślubnych we Wrzeszczu (Li...
lato
1

nauki malzenskie wątek zamknięty dla osob ktore jeszcze nie chodzily na nauki przed malzenskie to dzis o 19...
fiona25
4

dodano: 26 lutego 2008

Mieszkanie w Gdańsku wątek zamknięty Zgadzam sie w 100% z WF. W ubiegłym roku odebrałem mieszkanie. Krzywe ściany...
~RU
-

Nowy lokal we Wrzeszczu wątek zamknięty Nowa restauracja, otwarta chyba w zeszłym tygodniu, więc poszlismy...
~Tomstar
-

Namiar do dr Tomczyk Bardzo proszę o adres i telefon do dr Tomczyk, wiem tyle że przyjmuje na...
Asiek1
6

dodano: 25 lutego 2008

Villa Palladium opinie wątek zamknięty Witam, Czy ktoś z Was zna jakiekolwiek opinie o Villi Palladium...
Ana79
6

dodano: 23 lutego 2008

Szukam sali na 120osób wątek zamknięty Szukam sali na 120os. koniecznie z noclegiem minimum dla 60 os w okolicach...
mambalynka
11

dodano: 22 lutego 2008

Sala CZardasz Przymorze wątek zamknięty Poszukuje zdjec z tej sali .Moze ktos mial tam wesele i ma jakies zdjecia...
anulka802
-

dodano: 23 lutego 2008

sprzedam kawalerkę wątek zamknięty PILNIE SPRZEDAM MIESZKANIE - KAWALERKĘ Mieszkanie 3 min. od SKM Gdańsk...
gosia78
17

dodano: 30 stycznia 2008

Wreszcie prawdziwa lecznica na KARWINACH wątek zamknięty Wreszcie na Kwarwinach mamy normalną ,dobra lecznicę. Bardzo gorąco...
~Zarębska
-

dodano: 22 lutego 2008

NIESPODZIANKA DLA FORUMEK:)) Dziewczyny mam dla was niespodzianke;) Zapraszam Was do salonu fryzjerskiego...
demolka
14

dodano: 18 lutego 2008

nnt. Gdansk-Przymorze 38m2 mieszkanie na sprzedaz.. wątek zamknięty Witam widzialem ze byly juz tutaj takie ogloszenia, moze akurat kogos...
Lukasz78
2

dodano: 21 lutego 2008

toma
24

dodano: 20 lutego 2008

Poradnia rodzinna na Morenie wątek zamknięty Witam, wybieram się na spotkanie w poradni z Panią która została mi polecona...
effcia
2

Kościół Św.Warzyńca wątek zamknięty Dziewczyny czy ktoś bierze ślub w Kosciele Św. Warzyńca na Karwinach ? Ja mam...
marta2316
-

Aktualnie na forum: 2 użytkowników (2 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry