Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Parafia pw. Najświętszego Serca Jezusowego wątek zamknięty Witam Was serdecznie, czy ktoś miał bądź będzie miał tam ślub?
Małgoś25
12

ostatnia odp. 18 lat temu

dodano: 31 stycznia 2008

Szału nie ma - mieszkanie na Zaspie wątek zamknięty Witam, jestem "szczęśliwym mieszkańcem" nowego mieszkania na ul Pilów...
~WF
-

dodano: 5 lutego 2008

Nasze zdięcia od fotografa... lepiej późno niż wcale:) wątek zamknięty witajcie dopiero odzyskałam plytke na ktorej mamy zdiecia do fotografa ze...
Hania
28

dodano: 10 października 2006

Kto brał ślub na Suchaninie? wątek zamknięty Mam pytanie czy ktoś z was brał ślub na suchaninie na ul.Otwartej bo...
dagmara1982
-

dodano: 5 lutego 2008

Szpital na Zaspie czy Wojewódzki ??? Witam Mam wielki dylemat odnośnie wyboru szpitala do urodzenia swojego...
zaba105
2

dodano: 4 lutego 2008

sprzedam piękną suknie z salonu Farage wątek zamknięty Sprzedam bardzo orginalą suknie z salonu Farage w rozmiarze 38, na wzrost 165...
pandusia
2

dodano: 21 stycznia 2008

szukam pary 7.06 św Mikołaj Gdynia Leszczynki wątek zamknięty szukam pary z 7.06. z parafii św. Mikołaja -Gdynia Leszczynki. my mamy ślub...
selke
-

dodano: 3 lutego 2008

nnt. Sprzedam mieszkanie 3pokojowe na Żabiance wątek zamknięty Jak w temacie. Na prośbę mojej Cioci przebywającej na stałe w Niemczech -...
AgusiaGda
12

dodano: 4 stycznia 2008

alma sobieszewo-Dwór Wojciechówka wątek zamknięty Dziewczyny czy miał ktoś może wesele w Sobieszewie Dwór Wojciechówka?obiekt...
karolcia 4
2

dodano: 2 lutego 2008

gdzie nie wyprawiać urodzin dzieciom Miałam dzisiaj watpliwa przyjemność obserwować zabawe jaka zorganizowana była...
asisa
1

dodano: 1 lutego 2008

Simisola
9

dodano: 1 lutego 2008

Kamienica Piecewska na Morenie Witam, Mam pytanie do forumowiczów, czy ktoś z was interesował się może...
~gorgo
3

dodano: 15 października 2007

POSZUKUJE MIESZKANIA 2-3 POKOJE wątek zamknięty przeszukalam juz wszelkie ogloszenia i nic poszukuje mieszkania 2-3 pokoje w...
demolka
7

dodano: 29 stycznia 2008

szukam koronki po dobrej cenie wątek zamknięty Hej hej, zdecydowalam sie na szycie sukni slubnej. Suknia ma miec koronkowe...
plinka12
-

dodano: 30 stycznia 2008

Jak sie żyje w Osowie? Szukamy z mężem wiekszego mieszkania i jednym z poważnych kandydatów jest...
moceza
5

dodano: 29 stycznia 2008

olcia - opinia wątek zamknięty bosko poprostu bosko,uwielbiam tam chodzić, szkoda, że u mnie na wiosce czyli...
~olcia
1

dodano: 28 stycznia 2008

Spin /spining hej, Czy ktoś wie gdzie w Gdańsku-najlepiej Wrzszcz, Przymorze, Zaspa...
~Stokrota
10

dodano: 8 stycznia 2008

Nauki wątek zamknięty Czy ktoś wie kiedy zaczynają się nauki w Kościele Bożego Ciała na Morenie?
Maga18
3

Sprzedam suknię - skromna, a zarazem elegancka. wątek zamknięty Sprzedam suknię ślubną z kolekcji FARAGE model Richarda. Bardzo elegancka w...
asienka
23

dodano: 1 grudnia 2007

matemblewo wątek zamknięty Czy ktoś wie kiedy są nauki weekendowe w Matemblewie?
a-cha
2

Aktualnie na forum: 3 użytkowników (3 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry