Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Mein Geburtsort!! wątek zamknięty Komme immer wieder gerne an meinen Geburtsort hin,denke oft an die schöne...
~R.Formella
-

ostatnia odp. 18 lat temu

dodano: 2 stycznia 2008

Szkoła Rodzenia na Zaspie Cześć Dziewczyny :) zapisałam się dziś do SR przy szpitalu na Zaspie....
~Gosia1979
7

Pomóżcie-jak dojechać? Proszę o pomoc - jak dojechać (z Przymorza) na Chełm, ul. Chałubińskiego 28?...
AgusiaGda
1

kawalerka po remoncie, blisko SKM - sprzedam wątek zamknięty Witam mam do sprzedania kawalerkę 29 m2 w Oliwie 3 minuty do przystanku SKM...
gosia78
36

dodano: 10 grudnia 2007

przadłużanie i zagęszczanie rzęs wątek zamknięty w salonie kosmetycznym Lidia na dąbrowie mozna przedluzyc i zagescic sobie...
Monisia84
10

dodano: 18 grudnia 2007

która z Was rodzi na Zaspie?? dziewczyny, zamierzam rodzić na Zaspie i właściwie na tym by się moje plany i...
~andzior
19

dodano: 21 grudnia 2007

Epso - opinia wątek zamknięty Mieszkam na żabiance od 18 lat i szczerze powiem że jest tu jak na dużej Wsi :P
~Epso
-

dodano: 22 grudnia 2007

talerzyki, kubeczki, czapeczki papierowe itp No właśnie dziewczyny jak w temacie:)pilnie poszukuje sklepu, hurtowni itp...
~mama
1

dodano: 19 grudnia 2007

Szkoła Rodzenia przy szpitalu na Zaspie Witam :) mam termin na samą końcówkę lutego, zdecydowałam się na szpital na...
~Gosia1979
25

dodano: 2 grudnia 2007

Ach ten Wrzeszcz... wątek zamknięty Wrzeszcz to naprawdę piękna dzielnica. Nie wyobrażam sobie żebym mogla...
~Gość
-

dodano: 19 grudnia 2007

uzupełniono dane wątek zamknięty 26. 04. 2008 kościół Św. Antoniego (Brzeźno), reastauracja "Checz" przy ul....
Karolajna
3

dodano: 5 grudnia 2007

fajne opalanie dobre lampy dobre ceny wątek zamknięty fajne opalanie dobre lampy dobre ceny , uwazam ze jest to najlepsze splarium...
~anusia vitawa
-

dodano: 16 grudnia 2007

Kto wie cos na temat Firmy EuroTop w Orłowie Potrzebuje szybkiej opini na ten temat, bo duzo roznych slyszalem i nie wiem...
~Eurotopp
5

dodano: 9 listopada 2007

po wizycie na ostrym dyżurze na Zaspie Wczoraj miałam mały wypadek w domu. Drzwi od szafki zleciały mi na łeb i...
gosma
4

dodano: 14 grudnia 2007

fryzjer przymorze - prośba wątek zamknięty Dziewczyny, na ul. Bora Komorowskiego na przymorzu znajduje się salon...
Rybka16
4

dodano: 7 grudnia 2007

Stomatolog-Ujeścisko Hej mam pytanie: czy moglibyście mi polecić dobrego stomatologa na...
~dylu
1

dodano: 6 grudnia 2007

kurs paznokcia ... hejj czy ktoś z Was wie gdzie odbywają się kursy paznokcia refundowane przez...
kuna_1985
1

dodano: 22 listopada 2007

NNT: SPRZEDAM MIESZKANIE - Gdynia Dąbrowa wątek zamknięty Witajcie, mamy do sprzedania nasze mieszkanko. 45 m2, dwa pokoje w nowym...
Pumka
7

dodano: 3 grudnia 2007

nnt. Mikołaj na motorze wątek zamknięty http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/news.php?id_news=26002 Widziałem...
Ponury
1

dodano: 9 grudnia 2007

dekoracja sali wątek zamknięty hejka, mamy ślub w sierpniu i poszukuję jakiejś firmy dekoracyjnej. Słyszałam...
alexa126
4

dodano: 3 grudnia 2007

Aktualnie na forum: 2 użytkowników (2 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry