Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
nnt.Aktywne 9 miesiecy:) wątek zamknięty Czy ktoras moze chodzi we Wrzeszczu na Wajdeloty na te zwiczenia dla...
kazimiera
11

ostatnia odp. 18 lat temu

dodano: 28 listopada 2007

jest data:))) wątek zamknięty no i stalosie dzis spotkalismy sie z rodzicami data ślubu jest ustalona na 6...
demolka
16

dodano: 2 grudnia 2007

avon lub oriflame na suchaninie czy jest moze na suchaninie jakaś konsultantka? potrzebuje na gwałt paru...
jaszczur
-

dodano: 4 grudnia 2007

som weselny na jasieniu wątek zamknięty czesc dziewczyny, mam pytanie ile osób zmiesci się na dole tego domu...
kasia0075
3

dodano: 3 grudnia 2007

Szpital na Zaspie Witam :) jestem na tym forum pierwszy raz. mam termin na koniec lutego, i...
~Gosia1979
23

dodano: 24 listopada 2007

NNT: SPRZEDAM MIESZKANIE - Gdynia Dąbrowa wątek zamknięty Witajcie, mamy do sprzedania nasze mieszkanko. 45 m2, dwa pokoje w nowym...
Pumka
-

dodano: 3 grudnia 2007

Nauki Gdańsk Zaspa wątek zamknięty Czy ktoś z Was chodził na nauki do Kościoła przy szpitalu na Zaspie lub to...
Ania i Łuki
1

nauki Gdynia-grudzień wątek zamknięty dziewczyny, gdzie można odbyć teraz nauki przedmałżeńskie w Gdyni?mój...
Madzia.
4

Szukamy chętnych do gry w nogę/kosza/siate Poszukiwani studenci do gry na sali raz w tygodniu. Sala gimnastyczna Szkoła...
~bajdon
-

dodano: 28 listopada 2007

Spotkanie z podróżnikami Zapraszam wszystkich zainteresowanych na spotkanie z podróżnikami, które...
~scoot
6

dodano: 19 listopada 2007

gdzie dobry salon kosmetyczny??? chciałabym się Was poradzić drodzy forumowicze,gdzie znajde jakiś dobry salon...
~majta
1

dodano: 19 listopada 2007

plener na Kamiennej Górze wątek zamknięty Witam, Czy któraś z Was miała może plener na Kamiennej Górze? My mamy ślub w...
joasienka
12

dodano: 27 listopada 2007

Żart wątek zamknięty Kobieta nie wie co pisze. Dzielnica jest ok. Byłem w wielu miejscach w Polsce...
~Filu
-

dodano: 27 listopada 2007

Jest coraz lepiej wątek zamknięty Fajnie bylo, jest i bedzie. Zawsze bedzie mi brakowac NewPort City.
~KubaZ
-

dodano: 26 listopada 2007

Dobre miejsce na wesele! wątek zamknięty Znam świetne miejsce na wesele na gdanskiej przerobce. Miejscowka dysponuje...
Małgorzata Maria
1

dodano: 26 listopada 2007

Poproszę o opinie nt. salonu "Dla Pani" na Chełmie (ul. Cieszyńskiego) wątek zamknięty interesuje mnie czy ktos korzystal i jesli tak to czy byl zadowolony?
tonya
6

dodano: 18 listopada 2007

przychodnia jasien-gdzie to? wątek zamknięty jak tam doejchac z gdanska ,moze mi podpowiecie?
sylvia
1

dodano: 25 listopada 2007

Mile zaskoczony ! wątek zamknięty Miałem dziś przyjemnośc byc na obiedzie w tej restauracji. Super smaczne...
~Grzegorz z Oliwy
-

dodano: 25 listopada 2007

Rewelacja - jesteśmy bardzo zadowoleni z porodu i opieki na Zaspie wątek zamknięty Ludzie częściej są skłonni krytykować, szczególnie na forach gdzie są...
~Tomek
-

dodano: 23 listopada 2007

24 -25 listopada - zawody w RJnO - Gdańsk Abrahama - zakończenie sezonu Witam :))) W najbliższy weekend odbędą się ostatnie zawody w Rowerowej...
PKO Harpagan
-

dodano: 22 listopada 2007

Aktualnie na forum: 4 użytkowników (4 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry