Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
UWAGA NA FIRME JUBIREX wątek zamknięty Witam!!! Moi drodzy jesli chcecie zamowic obraczki slubne to uwazajcie na...
aniamiodzio
1

ostatnia odp. 18 lat temu

dodano: 17 listopada 2007

salony kosmetyczne-Gdańsk/ polećcie wątek zamknięty czesc:)dziewczyny czy możecie polecic jakies salony kosmetyczne w gdansku,...
Zakochana 24
7

dodano: 13 listopada 2007

Hotel Orle wątek zamknięty Nie wiem czy widziałyście jak się zmienił hotel Orle w Sobieszewie, mialam...
ania 23
-

dodano: 15 listopada 2007

Dzielnica "Z Duszą" - ciąg dalszy wątek zamknięty W Nowym Porcie mieszka sie naprawdę spokojnie i bezpiecznie. Nprawdę rzadko...
~H.W.
-

Dzielnica " Z Duszą" wątek zamknięty Nowy Port to jedna z piękniejszych dzielnic Gdańska. Zgodzę się z opinią, że...
~H.W.
-

kazimiera
5

jestem zachwycona wątek zamknięty Trafiłam na poród na zaspe przez przypadek, bo mnie w wojewodzkim nie...
~lila
-

dodano: 14 listopada 2007

nauki w Orłowie wątek zamknięty Witam, wiecie może na ktora godzine sa nauki w Orłowie??
madzia85
6

dodano: 12 listopada 2007

Ginekolog (kobieta)do prowadzenia ciąży pracująca w szpitalu na Zaspie Dziewczyny poszukuje ginekolozki która poprowadzi ciążę i przyjmuje...
pinakolada
11

slub w kosciele na Dabrowie wątek zamknięty witam :) Kto ma slub w kosciele na dabrowie 05.07 2008 ? :)
madzia85
-

*** oddaj krew *** wątek zamknięty Może uda mi się namówić chociaż kilka osób na kolejny odcinek akcji dzielenia...
beata.tr
14

dodano: 5 listopada 2007

SZUKAM NIANI DLA 2 LETNIEJ CORECZKI witam!studiuje dziennie,mam obecnie nianie,ale ostatnio robi mi za duzo...
szanska
-

dodano: 12 listopada 2007

Akcja "Krew Ratuje Życie" Witam, 10 listopada 2007 w Gdańsku Żabiance, od godz. 10 do 14, kolo...
~MATI
6

dodano: 19 października 2007

zajęcia jogi witajcie, zapraszamy dziewczyny i chłopaków, młodszych i starszych ! zajecia...
d.ewa
-

dodano: 9 listopada 2007

lekarz pediatra w rejonie wrzeszcza Witam, Jako, że termin porodu przypada mi na grudzień 2007 czyli już...
~agnicha78
1

dodano: 8 listopada 2007

PRO-ACTIVE - fitness Dziewczyny, Czy któraś z Was chodzi może na fitness do ProActive na Morenie?...
anulkam
3

dodano: 7 listopada 2007

zamiana czy jest możliwa?? jw. mieszkam w mieszkaniu komunalnym-w centrum Wrzeszcza, mieszkanko jest do...
bociany
2

dodano: 6 listopada 2007

hotel Dal na Przymorzu wątek zamknięty Witam!Bardzo prosze o opinie o organizowanych tam weselach.Znalazlam na forum...
malva
1

Git wątek zamknięty mnie sie tam podoba
~cesar
-

Moje dzieciństwo wątek zamknięty Spędziłem na chełmie ponad 20 lat. Moim zdaniem super osiedle ci co najwięcej...
~Obiboc
-

dodano: 5 listopada 2007

Aktualnie na forum: 4 użytkowników (4 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry