Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Zaginął pies :( wątek zamknięty W niedzielę 21.października w okolicach Chełmu przy ul. Cebertowicza w...
ata211
6

ostatnia odp. 18 lat temu

dodano: 23 października 2007

Dwór Prawdzica Gdańsk-Jelitkowo wątek zamknięty Chciałabym zrobić wesele w Dworze Prawdzica w Gdańsku- Jelitkowie, proszę o...
Aneczka123
-

dodano: 24 października 2007

Dentysta- abrazja pow., laser itp. -> gdzie w okolicach Przymorza? Nie ważne za ile, ważne, żeby zrobić zęby porządnie i jak najmniej boleśnie :)
beata.tr
-

dodano: 24 października 2007

pytooon - opinia wątek zamknięty mieszkam tu od roku i uwazam ze jest ok,przedtem mieszkałem na siedlcsch i w...
~pytooon
-

dodano: 22 października 2007

Jacej S. Doktor ginekologii Gdańsk Zaspa Witam Poniewaz ostatnio miałem okazję częściej niz zwykle odwiedzać Gdańskie...
puzon
-

dodano: 22 października 2007

Hotel Orle wątek zamknięty Witam, zarezerwowałam dziś sobie salę w hotelu Orle w Sobieszewie. Mam...
Maga18
8

dodano: 20 października 2007

kto ma ślub 09 sierpnia 2008 na jasieniu?? wątek zamknięty witam wszystkich czy ma ktoś ślub 09,08,2008 w sali na jasieniu. chcoci mi...
kasia0075
-

dodano: 21 października 2007

nie polecam wątek zamknięty Bywałam już w wielu lokalach na różnych imprezach i to nie tylko z okazji...
~Gosia
-

dodano: 21 października 2007

suknia ślubna na sprzedaż wątek zamknięty Sprzedam śliczną suknię ślubną firmy Gala model Walentine zakupioną w lipcu...
ginger06
15

dodano: 1 października 2007

jeeeaaaaa wątek zamknięty jesli byl tu ktos raz, to wiecej nie chce wyjezdzac. to jest moc i urok gorek...
~kasica
-

dodano: 19 października 2007

potrzebna osoba do wychodzenia z pieskiem:) witam.poszukuje osoby do wychodzenia z pieskiem,2 razy dziennie rano na 10...
~alexa
6

dodano: 17 października 2007

SKRADZIONO ROWERY W nocy z piatku na sobote ktos ukradl 4 rowery w gdansku we wrzeszczu. 1....
~yogi
8

dodano: 30 września 2007

Hotel Lival w Brzeźnie wątek zamknięty Czy miał ktoś tam wesele a raczej uroczystą kolację bo to właściwie...
k_anilorak
-

dodano: 18 października 2007

kto chce wynajac miesznakie na przymorzu wątek zamknięty dziewczyny. od 10 listopada moja kuzynka wynajmie mieszkanie 2 pokojowe na...
selena
1

dodano: 17 października 2007

kurs przedmałżeński w Matemblewie wątek zamknięty Cześć!!!!!! Może ktoś z was był na kursie Przedmałżeńskim organizowanym w...
lestek
2

dodano: 16 października 2007

ma ktoś zdjęcia sali w domu weselnym na jasieniu??? wątek zamknięty dziewczyny czy macie moze zdjecia tej sali ??
kasia0075
8

gdzie wyczyszczę suknie w Gdańsku?? wątek zamknięty jw.najlepiej oklice Wrzeszcze,Przymorza,Zaspy-potrzebuje dobrej pralni bo...
bociany
3

wesele w zajazdzie pod olivka?? wątek zamknięty Hej Mam pytanie moze ktoras z was wie cos na temat organizacji wesela w...
anulka802
-

dodano: 15 października 2007

dobry fryzjer (strzyżenie) w okolicach chylonii wątek zamknięty hej dziewczyny znacie kogos dobrego w tych okolicach ?-cisowa,chylonia, kto...
misia83
11

dodano: 14 października 2007

Aerobic Chełm Hello właśnie odkryłam super aerobic na Chełmie!! Wiem, że ostatnio ktoś...
~lina
3

dodano: 22 listopada 2006

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry