Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
WŁAMANIE! W naszej dzielnicy znów doszło do włamania. Policja zabezpieczyła wszelkie...
~Mieszkańcy dzielnicy
17

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 12 sierpnia 2014

ecdmrwpf sildenafil generic 50 mg lexapro price canada tadalafil 20mg from india...
~Dennaiva
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 8 lutego 2021

Przychodnia na Chełmie Kto powie jaka najlepsza przychodnia jest na Chełmie?
~Andrzej
2

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 4 grudnia 2020

Skradzione sanki na Szopińskiego Dziś w nocy, ktoś ukradł zabezpieczone grubym łańcuchem i kłódką drewniane...
~Ola
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 7 lutego 2021

rondo i objazdy czy ktoś widział już proponowane objazdy? Za rondo za 160k trzeba będzie...
~emp
9

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 20 września 2013

Mieszkanie ul Szara Witam, mógłby mi ktoś powiedzieć jak wygląda sytuacja w okolicy, czy strach...
~Mykiess
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 5 lutego 2021

Zdjęcia Osowy z lat 90 Poszukuję zdjęć dotyczących dzielnicy Gdańska Osowy z lat 1992-1995....
~Roman
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 5 lutego 2021

buying weed products locally useful site buy weed in New Mexico
~AnthonyObefe
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 3 lutego 2021

Zainteresowany No to trzeba kupować, niech tylko wystawią oferty :D
~Mateo
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 3 lutego 2021

Miejsce parkingowe od spółdzielni. Czy ktoś jest zorientowany jaki jest koszt miesięczny i czy jest w ogóle...
~Wróżka
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 31 stycznia 2021

Ciagle wyjący alarm Co kilka tygodni w okolicach ulicy olsztyńskiej/kwidzyńskiej wyje alarm,...
~T.
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 2 lutego 2021

Osiedle Fotoplastykon Osiedle powstanie w rozwijającej się południowej dzielnicy Gdańska –...
trojmiasto.pl
1741

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 21 lutego 2017

Smierc dzikow Wczoraj dopiero się dowiedziałam co zrobił pewien mieszkaniec bloków Panoramy...
~Adi
2

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 19 kwietnia 2019

Pierwszy self storage ,magazynki na wynajem 0,5-4m2 na przymorzu ! Self storage na przymorzu ! Idealny do przechowywania. Bezpieczny. Pod...
~Jan Sidorowicz
-

ostatnia odp. 5 lat temu

Strasznie traktowanie pracowników i klientów ze względu na nieludzkie wsrunki Niby Lidl dba o pracowników.Bzdura totalna, proszę iść do Lidla Gdańsk...
~anonim
-

ostatnia odp. 5 lat temu

Metamorfoza ze Studio Figura Diewczyny, czy któraś z Was wie na czym polega program Metamorfoza ze Studio...
~lili
2

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 31 stycznia 2021

KUMMER JAGIELLOŃSKA Nie polecam tego sklepu mięsnego! Kolejny raz zostałam oszukana, gdy...
~Anna
7

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 24 sierpnia 2017

Bardzo prosze o informacje ! Czy ktos z Panstwa moglby polecic mi dobrego operatora , ktory w Gdansku przy...
~Joanna9
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 2 października 2020

reumatolog dziecięcy Może ktoś mógłby pomóc ? Szukam przyjmującego prywatnie dziecięcego...
~Gosia
3

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 5 czerwca 2020

Kradzież roweru Cześć! Na Przymorzu kradną roweru, uważajcie! Dzisiaj mi ukradli i nie tylko...
~@gu
2

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 19 listopada 2020

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry