Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Trasa Sucharskiego Tunel otwarty a,polaczenia Olszynki z Trasa Sucharskiego nie ma,chodzi mi o...
~mieszkaniec
3

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 23 kwietnia 2016

Lidl na Dąbrowie? Natknąłem się na takiego historycznego newsa cyt: "Chodzą słuchy, że przy...
~Mieszkaniec
5

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 22 sierpnia 2019

Osiedle Promienne Witam. Czy ktos, cos slyszał o nowo powstającym osiedlu Promiennym w Tuchomiu
~Dddd
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 23 stycznia 2021

Gdzie kontenery na plastik I makulaturę? Czy wiecie gdzie w okolicy Gdańska Południe, Chełm są zbiorcze kontenery na...
~anonim
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 23 stycznia 2021

Stare czarne bmw ze storczykowej 4-6 Które należy do pryszczatego małolata w za małych spodniach. Siedzi małolat w...
~bas
19

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 4 października 2016

OSIEDLE HEBANOWSKIEGO - CO Z NIM JEST NIE TAK? Znalazłam 32 oferty sprzedaży. Kilka z nich jest interesujących. Lokalicacja...
~monik
26

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 23 marca 2011

Pomóżmy 9 letniej Roksance Roksanka Gadomska choruje na rzadką chorobę NBIA - choroba zwyrodnieniowa...
~Olga
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 22 stycznia 2021

Pani sprzątająca Czy ktoś wie co.sie dzieje z panią z ulicy Kruczkowskiego. Taka fajna kobitka
~Nina
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 22 stycznia 2021

Jaki Pensjonat wybrać? Hej jaki polecicie pensjonat blisko morza?
kajata22
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 21 stycznia 2021

Działki ROD Jasień Ludzie zaczynają sprzedawać działki na ogrodzie stoczniowym,ktos cos wie moze...
user_137693513769
9

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 11 marca 2020

Zagubiony kot Witajcie. Jeśli ktoś szuka ukochanego kota, który wygląda : dość sporych...
~Iza
-

ostatnia odp. 5 lat temu

Czy obowiązkiem Spółdzielni jest udrożnienie trójnika od pionu kanalizacyjnego? Niedawno wprowadziłam się do mieszkania w bloku 4 piętrowym. Trójnik od...
~Zofia
8

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 2 listopada 2013

Mapa Oliwy Witam Na mapie dzielnicy Oliwa , ulice Bitwy Oliwskiej i Adm. Dickmana są...
~"Oliwianka z Dziada pradziada"
-

ostatnia odp. 5 lat temu

Egzaminy ósmoklasisty , matura , korepetycje Nauczyciel z doświadczeniem udzieli lekcji angielskiego u mnie lub u ucznia ....
~Alicja
1

ostatnia odp. 5 lat temu

Angielski , matura , egzamin ósmoklasisty , korepetycje Doświadczony nauczyciel , dojazd do domu lub u mnie . 60 zł/godzina .
~alicjalesner@gmail.com
-

ostatnia odp. 5 lat temu

Ślusarz Gdynia "Przekręcił" mi się w środku zamek Dierre, aby wyjść z mieszkania musiałem...
~prawie_samodzielny
4

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 26 października 2016

szkoły dla dorosłych witam mój brat chce pójśc do liceum gdzie w gdańsku są szkoły dla dorosłych...
~magda
7

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 25 listopada 2010

Parkowanie - abonament dla mieszkańca Wrzeszcz Górny Cześć Poszukuję pomocnej osoby - mieszkańca Wrzeszcza Górnego, który w ramach...
decor
6

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 18 stycznia 2021

~ecoLot
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 19 stycznia 2021

Opieka Medyczna Cześć dziewczyny. Od jakiegoś czasu mieszkam w Gdańsku na Chełmie i właśnie...
mj_83
15

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 13 marca 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry