Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Jednostka Wojskowa Witam wszystkich, rozważam wynajęcie mieszkania w okolicach jednostki...
~Mariusz
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 7 stycznia 2021

MC Donald Rozbudowują nam maka? Ktoś wie kiedy zakończenie prac?
~Magda
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 8 stycznia 2021

Jaśminowy Stok - opinie i oceny Jaśminowy Stok powstaje w cichej i prężnie rozwijającej się w dzielnicy...
trojmiasto.pl
31

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 30 lipca 2015

zgubione Zgubilam srebrną bransoletkę z kulką prawdopodobnie we Wrzeszczu Grunwaldzka...
~Marzena
-

ostatnia odp. 5 lat temu

srebrna bransoletka Zgubilam srebrną branzoletke z kulką zapiną na haczyk -pamiąta- jezeli ktoś...
~Marzena
-

ostatnia odp. 5 lat temu

Prosze o pomoc ! Do jakiego lekarza sie zglosic ? Mam bardzo silne bole kregoslupa . Do jakiego lekarza powinnam sie udac - do...
Joanna9
7

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 19 września 2020

Leśny Zakątek Lokalizacja inwestycji zapewnia pieszy dostęp do wszystkich dzielnicowych...
trojmiasto.pl
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 14 grudnia 2020

Wygląda ciekawie Prezentuje się ciepło to osiedle, ale jestem ciekawa z jaką ceną...
~Myszka
4

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 5 października 2020

Ceny wszystkiego idą do góry- materiałów, robocizny Ja obserwuję rynek mieszkaniowy w trójmieście od ok. 2 lat. Kupiłam...
~ttparty11
2

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 7 stycznia 2021

Szukam bardzo dobrego lekarza psychiatry na NFZ . Bardzo prosze o polecenie mi bardzo dobrego lekarza psychiatry...
~Joanna9
11

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 25 grudnia 2020

Bastion Wałowa - opinie i oceny Bastion Wałowa składać się będzie z czterech ok. 55-metrowych budynków...
trojmiasto.pl
16

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 14 stycznia 2016

Ząb Gdzie wyrwę zęba 8 na NFZ? Chodzi mi o Gdańsk
~Magda
2

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 11 grudnia 2020

Wkład mieszkania Czy każdy z rezerwujących musiał wpłacić 30 % jeszcze przed rozpoczęciem...
~Grzegorz
2

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 25 listopada 2020

Bernadowo Park - opinie i oceny Bernadowo Park powstanie w zacisznej, bliskiej naturalnych terenów zielonych...
trojmiasto.pl
171

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 13 stycznia 2015

Havlove Inwestycja powstaje w jednej z nowszych dzielnic Gdańska, jednocześnie w...
trojmiasto.pl
43

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 20 lutego 2018

Osiedle nad Zatoką Lokalizacja osiedla na uboczu Gdyni i w sąsiedztwie ogródków działkowych...
trojmiasto.pl
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 18 kwietnia 2018

Niwki Co będzie po dawnym sklepie KryDan?
~anonim
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 5 stycznia 2021

Laboratoria Medyczne Bruss, punkt pobrań na Obrońców Wybrzeża, Gdynia Hmmm ... niby krew pobrana ... chyba (ale to za chwile). Pani w rejestracji...
~Tomasz Kowalski
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 4 stycznia 2021

Bagna Osiedle zbudowane na bagnach ,kiedyś bylo tu jezioro.Wysuszono je ze względu...
~anonim
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 11 marca 2019

Znaleziono kota maści czarno-białej Znaleziono kota w pobliżu kościoła św Karola Boromeusza dnia 2.01.2021. Jest...
~Kk
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 4 stycznia 2021

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry