Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Internet na Witominie Heja Przeprowadzam sie za kilkanascie dni na Witomino na ulice PCK. Jakie...
mabusa
4

ostatnia odp. 21 lat temu

dodano: 27 stycznia 2005

co sie stalo z wypozyczalnia frakow? wątek zamknięty Chcielismy pojsc i w koncu przymierzyc fraki, smokingi itp. Byl taki...
marcinka
2

dodano: 30 stycznia 2005

zatrudnie osobe do pracy w biurze podrozy - Gdansk Wymagania: - wykształcenie wyższe (najlepiej turystyczne) - doświadczenie na...
~Ecco Holiday
-

zatrudnie osobe do pracy w biurze podrozy - Gdansk Wymagania: - wykształcenie wyższe (najlepiej turystyczne) - doświadczenie na...
~Ecco Holiday
-

szukam przedszkola w oliwie szukam przedszkola w Oliwie możliwie jak najbliżej obwodnicy, może ktoś...
~yaycoo
2

dodano: 20 stycznia 2005

szukam miejsca na przyjęcie 10-15 osobowe Mam 45 lat . chciałabym zaprosić 10-15 osób na małe niebanalne przyjątko by...
~Kryna
2

dodano: 19 stycznia 2005

taniec nowoczesny-judo??? a ja mam synka 4letniego, chciałby tańczyc jak jego kolega w zespole tańca...
~yaycoo
1

dodano: 20 stycznia 2005

dc++ Od niedawna mieszkam na Zaspie. Mam stale lacze. Gdy mieszkalem na Przymorzu...
~jedwabjik
8

dodano: 3 stycznia 2005

stoje karnawałowe dla dzieci Mam wielka prośbę o namiary na wypożyczalnie strojów karnawałowych dla dzieci...
~Diana
2

dodano: 12 stycznia 2005

1ALO w Orłowie w niebezpieczeństwie!!!!! Właśnie po powrocie mamy z wywiadówki z wywiadówki w mojej szkole-...
~uczennica1ALO
1

dodano: 13 stycznia 2005

Architekton na Osowej Planuję zakup szeregowca na Planecie3 w Osowej dlatego też prosiłabym o...
~Ejka
-

dodano: 17 stycznia 2005

kiedy mecz? Halo! Czy ktoś wie coś na temat meczu Prokom Trefl - Pireus w Oliwie? czy...
~Barbuza
1

dodano: 11 stycznia 2005

Lokum wątek zamknięty Planuje wesele na przełomie lipca i sierpnia 2005 r. Waham sie co do miejsca...
niezdecydowany
11

dodano: 6 grudnia 2004

Salon Gest w Gdańsku - Orunii wątek zamknięty Hej Dziewczyny. mam pytanko, czy któras z Was korzystała z usług tego salonu?...
~aaa
9

dodano: 4 stycznia 2005

Casting dla modelek i fotomodelek "A12 Team" Studio Fotografii Reklamowej oraz Agencja Modelek i Hostess...
~A12 TEAM
-

dodano: 30 grudnia 2004

Dobrego alergologa szukam Witam, wybór forum nie jest może zbyt trafny, jednak mam nadzieję, że mi...
Gregory
1

dodano: 19 grudnia 2004

joga zajecia sa tez we wrzeszczu w centrum manhatan,tylko ze bardziej fitnes joga
shalom82
-

dodano: 20 grudnia 2004

Hotel Dal w Oliwie wątek zamknięty Proszę o opinie co do wesela w tym lokalu
~Eska
6

dodano: 10 grudnia 2004

czy ktos moze polecic? Bardzo bym byla wdzieczna gdyby ktos polecil mi sprawdzonego psychologa albo...
~ktos
1

dodano: 1 grudnia 2004

Gdzie jest w Oliwie Dolina Radości ? wątek zamknięty Podobno można tam urządzić przyjęcie z ogniskiem? :-) Czy ktoś coś wie na ten...
alice_springs
2

dodano: 15 grudnia 2004

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry