Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
wypożyczlnia rowerów hej! czy znacie jakąś wypozyczlnie rowerów na terenie Gdańsk, szczególnie...
~kiki
2

ostatnia odp. 21 lat temu

dodano: 27 czerwca 2004

kosciol na witominie wątek zamknięty sluchajcie czy ktos z was bral albo bedzie bral slub na witominie w kosciele...
~wikigdynia
1

dodano: 23 czerwca 2004

poradnictwo-pomocy!! wątek zamknięty Cześć...czy ktoś moze mi powiedzieć jak wyglądają spotkania z poradnictwa...
sylwka
21

dodano: 16 czerwca 2004

Muyczne lato... Czy w tym roku, tak jak w latach poprzednich planowane jest rozpoczęcie...
alexandraa
6

dodano: 20 czerwca 2004

internet-wrzeszcz czy ktos zna osiedlowego serwera na ul Lelewela- wrzeszcz?
kubkub
-

dodano: 17 czerwca 2004

Foto Studio wątek zamknięty Zapraszam wszystkich zainteresowanych do największego w Trójmieście (nowo...
~Foto Studio
2

dodano: 28 maja 2004

Pensjonat Jaszczurówka wątek zamknięty Czy ktoś z was organizował lub był gościem na weselu w Jaszczurówce na...
~Kalina
8

dodano: 3 czerwca 2004

Re: Czy wasze dzielnice są tak zasrane jak Chełm Niewiem czym tu za bardzo sie chwalić czyja dzielnica jest bardziej zasrana...
polos
-

dodano: 14 czerwca 2004

katedra w oliwie 28.08 wątek zamknięty prosze o kontakt pary ktore slubuja tego dnia w katedrze. ola.str@wp.pl
~Ola20
-

dodano: 14 czerwca 2004

Nauki przedslubne wątek zamknięty CZy ktos moze wie gdzie zaczynaja się niedługo nauki przedslubne.słyszałam o...
~Iwka
4

dodano: 8 czerwca 2004

Loren studio? wątek zamknięty Cześć, Czy któraś z Was korzystała z usług LorenStudio na Suchaninie?...
~Truskawka
1

dodano: 20 maja 2004

ZASPA-HOPKI Czy ktos z Was orientuje sie gdzie sa jakies hopy najblizej zaspy? nie tam...
~Karlos
5

ostatnia odp. 22 lata temu

dodano: 5 czerwca 2004

jakim autobusem...? Hej! Potrzebuje informacji jak najlepiej dostać się z przystanku SKM Redłowo...
~mola
1

dodano: 8 czerwca 2004

villa pascal wątek zamknięty Witam, czy ktoś z Was bawił się na swoim lub cudzym weselu w willi pascal w...
~cytrusowa
9

dodano: 2 czerwca 2004

biketour Czy ma ktos moze jakies informacje o biketourze. Ja dzis zajrzalem na...
~mr. riposta
25

dodano: 20 maja 2004

Matemblewo-nauki. wątek zamknięty Mam wielką prośbę: Czy uczestnicy ostatnich nauk w Matemblewie mogliby coś o...
~S.P.
2

dodano: 1 czerwca 2004

Naturyści Witam.Czy może ktoś z Was ma ochotę na wizyty na nagiej plaży na Stogach.Jest...
~goły Adam
2

dodano: 1 czerwca 2004

"Żabusia" wątek zamknięty Czy ktoś z was wie coś na temat restauracji "Żabusia" na Żabiance? Czy warto...
~jaa
2

dodano: 30 maja 2004

Polskie Getto-Gdańskie przymoze i zabianka Ostatnio przegladalem sobie nowy numer gazety WPROST i co widze Temat:...
ludy0
6

dodano: 26 maja 2004

rowerzyści... Mam takie pytanko, czy ktoś jest może z Gdyni i się orientuje jak dojechać...
Judyta;-)
8

dodano: 27 maja 2004

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry