Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
pralnia wątek zamknięty czy ktos moze mi polecic pralnie ktora wyczysci mi suknie i nic nienabroi w...
~kaja
1

ostatnia odp. 21 lat temu

dodano: 9 lutego 2004

cd.lokal wątek zamknięty Nikt się nie odzywa,czy nikt nie organizował wesela w "LIDO"-Brzeźno??
syla
2

dodano: 8 lutego 2004

lokal wątek zamknięty Czy ktoś już organizował wesele w "LIDO" Dom przy plaży?-Brzeźno Potrzebuje...
syla
-

dodano: 6 lutego 2004

nocleg dla gości wątek zamknięty szukam jakiegoś miejsca w Brzeźnie lub na Zaspie dla gości , którzy przyjadą...
~mała
-

dodano: 5 lutego 2004

Internet Przymorze Witam. od 20 lutego zamierzam wynajmowac mieszkanie w Przymorzu przy ul....
~Mincek
1

dodano: 1 lutego 2004

Srebrny Młyn wątek zamknięty Poszukujemy miejsca na wesela...duzo sie mowilo na forum o Srebrnym Młynie we...
~Agi
6

dodano: 27 stycznia 2004

restauracje wątek zamknięty witam :) chcemy zoranizować skromne wesele w jakiejś restauracji w Gdańsku,...
asiek
1

dodano: 27 stycznia 2004

DO MIESZKANCOW PRZYMORZA Mam ogromna prosbe. Czy wlasciciel samochodu w ktorym od 12 w nocy wyje...
~wkurzona
1

dodano: 20 stycznia 2004

Pozar na Morenie przy Nałkowskiej Hej. W sobotę około 22:30 miał miejsce pożar w mieszkaniu przy ul....
~nijou
3

dodano: 12 stycznia 2004

suknia do wypożyczenia wątek zamknięty Szukam namiarow na salony w ktorych mozna uszyc suknie do tzw. pierwszego...
~Anita
4

dodano: 2 stycznia 2004

Pozar na Morenie przy Nałkowskiej Hej. W sobotę około 22:30 miał miejsce pożar w mieszkaniu przy ul....
~nijou
-

dodano: 12 stycznia 2004

BIAŁE BUTY wątek zamknięty ... potrzebuję buty białe na niskim obcasie ... tak max do 6 cm .... gdzie je...
~Ewka
11

dodano: 9 stycznia 2004

salon kosmetyczny poszukiwany Cześć, szukam salonu kosmetycznego w Gdańsku (najlepiej Śródmieście), w...
~kasia100
-

dodano: 9 stycznia 2004

Knajpa Kamel w oliwie wątek zamknięty Czy ktos moglby powiedziec mi cos na temat restauracji Kamel w oliwie?...
~ewika
4

dodano: 6 stycznia 2004

MORSY! Kto wie o której godzinie morsy będą się kąpały 1-ego stycznia? Miejsce chyba...
~To ja...
3

dodano: 30 grudnia 2003

MORSY! Kto wie o której godzinie morsy będą się kąpały 1-ego stycznia? Miejsce chyba...
~To ja...
-

dodano: 31 grudnia 2003

POMOC DLA ZWIERZĄT !!! Witam Was. Słuchajcie zbieram suchą karme, ryż i jakieś szmaty dla...
~mała
8

dodano: 20 grudnia 2003

dostawca internetu_ORŁOWO witam zna ktoś może jakiegoś (nie dominującego :) ) dostawcę internetu w...
~atc5
1

dodano: 4 grudnia 2003

SIEĆ OSIEDLOWA - PRZYMORZE czy w okolicy ul. Kołobrzeskiej na Przymorzu istnieje jakaś sieć internetowa...
rutka
3

dodano: 5 grudnia 2003

SZPITAL NA ZASPIE CZY WOJEWÓDZKI? Witam was, Mam pytanko do wszystkich rodzących i dopiero bedących przed...
~MT
10

dodano: 12 grudnia 2003

Aktualnie na forum: 2 użytkowników (2 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry