Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Fitness nr 4 na Przymorzu Witajcie! Czy ktos moze uczeszcza do klubi FItnes nr 4 w Gdańsku-Przymorze?...
~Ka.
4

ostatnia odp. 21 lat temu

dodano: 4 lutego 2003

Sala na Wiczlinie wątek zamknięty Witam! Chciałabym się dowiedzieć, czy ktoś z Was miał wesele na działkach na...
Elżbieta
-

dodano: 11 grudnia 2003

Firma Ubezpieczeniowa ROJAL Czy ktoś może mi cos powiedziec na temat tej firmy. Firma mieści sie we...
rutka
-

dodano: 9 grudnia 2003

Wesele w "Camelu" w Oliwie wątek zamknięty czy ktos byl uczestnikiem, albo moze sam mial wesele w restauracji Camel w...
~Koko
-

dodano: 6 grudnia 2003

autobus do auchan ? hej mam pytanie,gdzie znajduje sie we wrzeszczu przystanek autobusu do auchan?
~kate
1

dodano: 29 listopada 2003

Stary Wrzeszcz i okolice Witam wszystkich! Szukam starych (szczególnie przedwojennych ale lata...
~DarioB
1

dodano: 28 kwietnia 2003

jest przyspieszony kurs przedmalzenski wątek zamknięty Czesc, dzisiaj slyszalam ze w nastepnym tygodniu od piatku do niedzieli jest...
~Jola
-

dodano: 16 listopada 2003

stałe łącze na Oksywiu Mieszkam na Oksywiu i chciałabym mieć stałe łącze,czy ktoś z tych okolic...
~zuza
-

dodano: 14 listopada 2003

Uwaga - kradna Twoje dane !! Witam Przy ulicy Kolobrzeskiej na gdańskim Przymorzu znajduje sie Praktiker....
~Ania Kuc
1

dodano: 12 listopada 2003

Internet w Brzeźnie?? Ludki mam pytanko czy na ul. PCK w Brzeźnie jest jakaś Blokawa sieć...
mattlong
1

dodano: 24 sierpnia 2003

zdjęcia ślubne w STUDIO wątek zamknięty wszystkich chętnych zapraszam na sesje fotograficzne, w listopadzie i grudniu...
~GosiaP
-

dodano: 7 listopada 2003

Mistrz Świata z 3miasta Dzis na lotnisku w Rebiechowie, odbylo sie powitanie mistrza swiata w...
~Surfer
1

dodano: 23 września 2003

WIDEOFILMOWANIE CYFROWO, DVD, RANDKI, WYWIADY, 13 LAT DOŚWIADCZENIA wątek zamknięty Polecam swoje usługi. Cyfrowa kamera, 13-letnie doświadczenie, nagrywanie...
~Filmart
3

dodano: 19 września 2003

Królewski Gdańsk Druzyna Królewski Gdańsk szuka zawodników rocznik 87/88 do druzyny...
~Koksik
-

dodano: 22 października 2003

pomocy dajcie mi namiar na jakiegos lekarza od kręgosłupa (nastawianie) na Wrzeszczu
~rutka
6

dodano: 15 października 2003

KTO WIDZIAŁ TĘCZĘ wczoraj w godzinach wieczornych we wrzeszczu widziałam tęcze .... jade...
~szczęśliwa
7

ostatnia odp. 22 lata temu

dodano: 7 października 2003

Internet we wrzeszczu Czy ktoś zna może dobrą firme internetową we wrzeszczu,bede bardzo wdzieczna...
~Astera
1

dodano: 18 września 2003

Ośla Łączka Hej Gdzie w Gdańsku lub okolicach może potrenowac jazdę autkiem...
~Mr Mojo
1

dodano: 6 października 2003

Internet w Brzeźnie???? Mam Pytanko czy w blokach przy ul. PCK jest sieć internetowa konkretnie w...
mattlong
1

dodano: 27 sierpnia 2003

KAMERY NA DOLNYM MIEŚCIE (akcja obywatelska) Witam!! Mieszkam w Centrum Gdanska. Calkiem niedaleko Dolnego Miasta, chociaz...
~Krzychu_25
1

dodano: 30 września 2003

Aktualnie na forum: 2 użytkowników (2 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry