Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
nauki wątek zamknięty 28-30 MAJA ODBEDA SIE WEEKENDOWE NAUKI PRZEDMALZENSKIE W OSRODKU...
blanka
1

ostatnia odp. 22 lata temu

dodano: 27 lutego 2004

gdzie z obłuża?? Mam pytanie do rowerzystów z obłuża i okolic. W jakie okolice udajecie się na...
~MaCiEjOo
9

dodano: 9 lutego 2004

Internet przymorze Witam. od 20 lutego zamierzam wynajmowac mieszkanie w Przymorzu przy ul....
~Mincek
10

dodano: 1 lutego 2004

COŚ SIĘ SYPIE :/ (4x orłowo) ALARM DLA TRÓJMIEJSKICH BIKERÓW!!!!!!!!!!!!!!!! TOR W ORŁOWIE NA LODOWCU SIĘ...
RAF
15

dodano: 27 grudnia 2003

salon wątek zamknięty Czy ktoś wie jaką renomę ma salon z sukniami ślubnymi w centrum handlowym we...
~mała
7

dodano: 10 lutego 2004

Biegowki Gdzie w Trojmiescie mozna zakupic biegowki? Interesuja mnie nowe jak i uzywane.
~Mickey
2

dodano: 2 lutego 2004

dostawcy netu Witam, chce podlaczyc neta na przymorzu przy ul. chlopskiej 24 k. Z tego co...
~Mincek
-

dodano: 11 lutego 2004

Jak tam Biesiada? wątek zamknięty Chodzi o restaurację Biesiada przy u. Słowackiego we Wrzeszczu? Podobno...
~Stef
8

dodano: 30 stycznia 2004

dobry ginekolog wątek zamknięty ja chodzę do dr Frąckowiaka w Chylonii , bardzo dobry , dwie zagrożone ciąże...
~baba z gdyni
2

dodano: 5 lutego 2004

pralnia wątek zamknięty czy ktos moze mi polecic pralnie ktora wyczysci mi suknie i nic nienabroi w...
~kaja
1

dodano: 9 lutego 2004

cd.lokal wątek zamknięty Nikt się nie odzywa,czy nikt nie organizował wesela w "LIDO"-Brzeźno??
syla
2

dodano: 8 lutego 2004

lokal wątek zamknięty Czy ktoś już organizował wesele w "LIDO" Dom przy plaży?-Brzeźno Potrzebuje...
syla
-

dodano: 6 lutego 2004

nocleg dla gości wątek zamknięty szukam jakiegoś miejsca w Brzeźnie lub na Zaspie dla gości , którzy przyjadą...
~mała
-

dodano: 5 lutego 2004

Internet Przymorze Witam. od 20 lutego zamierzam wynajmowac mieszkanie w Przymorzu przy ul....
~Mincek
1

dodano: 1 lutego 2004

Srebrny Młyn wątek zamknięty Poszukujemy miejsca na wesela...duzo sie mowilo na forum o Srebrnym Młynie we...
~Agi
6

dodano: 27 stycznia 2004

restauracje wątek zamknięty witam :) chcemy zoranizować skromne wesele w jakiejś restauracji w Gdańsku,...
asiek
1

dodano: 27 stycznia 2004

DO MIESZKANCOW PRZYMORZA Mam ogromna prosbe. Czy wlasciciel samochodu w ktorym od 12 w nocy wyje...
~wkurzona
1

dodano: 20 stycznia 2004

Pozar na Morenie przy Nałkowskiej Hej. W sobotę około 22:30 miał miejsce pożar w mieszkaniu przy ul....
~nijou
3

dodano: 12 stycznia 2004

suknia do wypożyczenia wątek zamknięty Szukam namiarow na salony w ktorych mozna uszyc suknie do tzw. pierwszego...
~Anita
4

dodano: 2 stycznia 2004

Pozar na Morenie przy Nałkowskiej Hej. W sobotę około 22:30 miał miejsce pożar w mieszkaniu przy ul....
~nijou
-

dodano: 12 stycznia 2004

Aktualnie na forum: 2 użytkowników (2 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry