Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
ZGUBIŁ NAM SIĘ PIESEK DZIŚ (5.05) OKOŁO GODZ. 13 NA ZASPIE, W OKOLICACH ULICY STARTOWEJ ZAGINĄŁ NAM...
~kika
-

ostatnia odp. 22 lata temu

dodano: 5 maja 2003

SIEĆ OSIEDLOWA PRZYMORZA Jak chcecie mieć stałe łacze i osiedlówke na PRZYMORZU radze - MIROnet...
~Anonimous
4

dodano: 28 grudnia 2002

Zdjęcia z H-25 Na stronie http://diablo.ict.pwr.wroc.pl/~pwelsber/harpagan/ zamieściłem...
Pablon
-

dodano: 30 kwietnia 2003

szukam info o chelmie, help pliz Bardzo potrzebuje jakichkolwiek informacji o Chełmie. Mam na srode napisac...
~bizqp
-

dodano: 28 kwietnia 2003

Komputery Logos - Beznadzieja czy Norma ?? Cześć Kupiłem 3 tygodnie temu komputer w firmie Logos we wrzeszczu. Komputer...
~Miki
1

dodano: 18 kwietnia 2003

Zapraszamy w niedziele na afrykanski koncert! To propozycja dla wszystkich zmęczonych siedzeniem przy wielkanocnym stole....
~MadziaK
-

dodano: 17 kwietnia 2003

Spłonął Mc Donald No cóż spłonął Mc Donald na Morenie w pewnej swojej części co sądzicie na ten...
~maja
3

dodano: 23 marca 2003

Cisowianka wątek zamknięty Czy ktoś może miał wesele w Cisowiance w Gdyni Cisowej. Jeśli tak to jakie...
~ewcia77
1

dodano: 2 kwietnia 2003

Stałe łącze na przy SKM-Żabianka Właśnie wprowadziłem się na Al.Grunwaldzką 607 przy SKM Żabianka. Jakiś...
~dabia
1

dodano: 17 marca 2003

Wymiana plików (gry,filmy...) Witam Szukam osób chętnych do wymiany filmów, gier etc. "po kablu". Może...
~pepe
-

dodano: 28 marca 2003

drobne posumowanie Jest juz 26-III godz 14.54 a w sprawie spotkania to ciagle jakos nie moze sie...
gamrep
11

dodano: 26 marca 2003

Gdzie obiad weselny dla 25 osób? wątek zamknięty witam!!! czy ktoś mógłby mi polecić jakiś miły lokal w Gdańsku (Wrzeszcz,...
~angel
1

dodano: 25 marca 2003

MELISA w Sobieszewie wątek zamknięty Czy ktoś może był albo wyprawiał wesele w ośrodku Melisa w Sobieszewie?...
~Żaba
-

dodano: 18 marca 2003

dzialki na uczniowskiej w brzeznie wątek zamknięty witam !!! moze cos powiecie na temat sali w pod"zaspa" na uczniowskiej ???
~davinci
-

dodano: 16 marca 2003

a Gdynia?????? szkoda,że dyskusja w zasadzie dotyczy tylko Gdańska...Mieszkam w Wielkim...
~jarek
7

dodano: 19 lutego 2003

BURSZTYN LUB BARTAN wątek zamknięty Czy ktoś może wyprawiał wesele w Sobieszewie w Bursztynie lub Bartanie Proszę...
~mola
-

dodano: 15 marca 2003

Manadżer Jelitkowo wątek zamknięty Czy ktoś zna dokładne namiary na Menadżera w Jelitkowie? Jak tam wygląda...
~Aga
11

dodano: 9 stycznia 2003

SALA NA DZIAŁKACH W OLIWIE wątek zamknięty MAM WIELKĄ PROŚBĘ, CZY MOŻECIE PODAĆ JAKIEŚ BLIŻSZE INFORMACJE NA TEMAT TEJ...
~GOSIK
4

dodano: 6 marca 2003

przystrojenie samochodu wątek zamknięty Witam!..jak w temacie...gdzie mozna wypozyczyc tanio jakies stroiki itp. na...
~Merlin
9

dodano: 16 grudnia 2002

stałe łącze Czy ktoś wie z szanownych grópowiczów czy jest stałe łącze inter na Pogórzu...
~wojtalla
1

dodano: 28 lutego 2003

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry