Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Znowu nie grzeją grzejniki na ul Bergiela w Gdańsku !!!!!!!!!!!!!!! Co roku od kilkunastu lat są problemy z ogrzewaniem na górnych kondygnacjach...
~anonim
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 8 października 2020

Piotr Szukam chętnej do zabrania się do Sobieszowa 31,10,2020 na rehabilitacje jadę...
~anonim
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 8 października 2020

Lasek obok kościoła Czy ktoś wie czemu lasek przy kościele jest ogrodzony? I co to za trzy kręgi...
~DJ
2

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 7 października 2020

Pediatra w okolicy Wielki Kack/Karwiny/Dąbrowa Witam ! Niebawem przeprowadzam się w dziećmi na Fikakowo z centrum i...
~aurelia
12

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 29 czerwca 2017

Komunia Mam pytanie kiedy jest komunia w kościele intwresuje mnie data
~Ola
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 7 października 2020

Ratujmy rośliny Rośliny to żywe organizmy. Jako żyjące istoty mają prawo do ochrony swojego...
~Rzecznik Praw Roślin
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 6 października 2020

Internet Sobieszewo Witam, planuje przeprowadzić się do Sobieszewa i jestem mocno zależny od...
~Przyszły mieszkaniec wyspy
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 10 września 2020

nie polecam Założyłam w Platinum Dent dwa łuki , dół i górę. Z początku chciałam tylko...
~Natalia
4

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 30 października 2019

rozliczenie ogrzewania sm Baltyk witam wszystkich, mam pytanie: Czy dostaliscie juz rozliczenie za sezon...
~ciekawa
28

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 28 sierpnia 2012

Tenis stołowy / ping pong - szukam chętnych do gry (Gdańsk) Szukam kogoś kto chciałby pograć na Meissnera w Gdańsku - roivas@vp.pl...
roivas
-

ostatnia odp. 5 lat temu

Rękodzieło, pamiątki upominki Zapraszam do Galerii Przymorze, obrazy ręcznie malowane: konie, koty, anioły,...
~Magdalena
-

ostatnia odp. 5 lat temu

Nadmotlawie cena luksusu? Prawie kupiłem mieszkanie w nadmotławie w części estate jest taniej jeżeli...
~luky gd
2

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 2 października 2020

Bardzo prosze o rade !!! Bardzo prosze o rade : Jak w Gdansku przy ul. Chlopskiej ( Przymorze )...
~Joanna9
2

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 1 października 2020

Bardzo prosze o pomoc !!! Mam ogromny apetyt - niepohamowane napady glodu . Jem nawet wtedy , kiedy nie...
Joanna9
11

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 25 września 2020

Bezpłatne konsultacje żywieniowe online! Dzień Dobry! Nazywam się Paweł Lewandowski i zajmuję się zdrowym odżywianiem,...
~Paweł Lewandowski
4

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 29 września 2020

dojazd do pracy Witam 27 czerwiec Mieszkam na Gorczycowej w Gdyni Szukam osoby która...
~Aleksandra
2

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 27 sierpnia 2020

Wspólny dojazd Witam. Jadę do Almy 6 października z Malborka, czy jest może ktoś kto jedzie...
~anonim
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 3 października 2020

koronawirus w przychodni morena Dlaczego,pomimo pozytywnych wyników na covid19 wśród lekarzy i pielęgniarek...
~Julian Asange
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 2 października 2020

COVID 19 Osoby z Malborka, czy już robiłyście testy na wirusa?
~anonim
3

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 28 września 2020

Nowe znajomości Poznam nowe koleżanki do kawki czy do plotów :) jestem z Wiczlina mam 32...
~Aga
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 30 września 2020

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry