Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Co to może być Witam, mam takie pytanko. Od kilku dni zauważyłam, że między godziną 23:30 a...
~Krysia
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 23 września 2020

Uwaga na firmę Maxi 2 rollo Żałuje bardzo, że nie istnieje ocena "0" bo tak bym oceniła wykonawstwo i...
~Emerytka
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 22 września 2020

ILE BIERZE POSREDNIK I ZA CO? JAKIE DAJE GWARANCJE? Biura pośrednictwa w związku z transakcją ponoszą bardzo nikłe koszy w...
~Fortas
67

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 22 stycznia 2010

Parafia św. Józefa w Gdyni - pytanie Mam pytanie czy ktoś sie orientuje ile kosztuje intencja mszy św. po tym jak...
~ile
15

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 8 maja 2015

PRZEDSZKOLE TĘCZOWE GDAŃSK-KOŁOBRZESKA-OPINIE Witam,nie mogę znaleźć żadnych opinii dotyczących przedszkola na...
~Gohna
34

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 27 marca 2012

Winogrona ciemne na wino Witajcie Temat być może dziwny, ale w Pomorskim wcale nie łatwo o dobre...
~Piotr
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 18 września 2020

Zaniedbane od wielu lat miejsce w Brzeźnie. Między ulicą Pułaskiego i Mazurską jest przejście w stronę przystanku...
andrzej49
5

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 24 sierpnia 2020

Parkowanie Jestem ciekaw gdzie mieszkancy parkuja? Przeciez teraz prawie kazdy ma wiecej...
~Michal
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 17 września 2020

Fotograf w Domu Towarowym . Dawniej w Domu Towarowym w Chyloni znajdowały się dwa profesjonalne punkty...
~Ted.
-

ostatnia odp. 5 lat temu

smród Wczoraj w godzinach popołudniowych, w okolicy Matarni, ale także we Wrzeszczu...
~Wojtek
-

ostatnia odp. 5 lat temu

Dlaczego wciąż grzeją w połowie maja? Słuchajcie, czy ktoś się orientuje, czemu wciąż nie wyłączono ogrzewania w...
~Agata
6

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 12 maja 2020

Szukam opiekuna do suczki Dzień dobry, posiadam 7miesieczną suczkę potrzebuje osoby, która od czasu do...
~Marta
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 15 września 2020

Zatrzymana budowa Budowa etapu III Nowego Kacku przez MPol miała zacząć się luty/marzec 2020....
~Dune
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 14 września 2020

półkolonie na osowej czy na Osowej sa organizowane jakieś letnie półkolonie?
~asha
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 4 czerwca 2020

Czy na Morenie jest pasmanteria? Poszukuję pasmanterii na Morenie, mieszkam tu 4 lata i na żadną nie...
~mammamia
2

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 10 lipca 2018

długie ogrody czy parking z płyt betonowych (wiz a wiz) poczty też jest płatny
~roman z gdańska
-

ostatnia odp. 5 lat temu

długie ogrody czy parking (plac wiz a wiz poczty) też jest płatny
~roman z gdańska
-

ostatnia odp. 5 lat temu

Trakt św. Wojciecha 113 Lokalizacja inwestycji pozwala szybko i komfortowo dotrzeć do Śródmieścia...
trojmiasto.pl
4

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 22 lipca 2019

Alma Witam rozpoczynam turnus w Alma Gdańsk Sobieszewo 6.10 czy jest na forum...
~anonim
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 13 września 2020

Przebudowa Kartuskiej Gdzieś na forum był link do projektu jak będzie wyglądała Kartuska i...
~mieszkanka
7

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 18 sierpnia 2020

Aktualnie na forum: 2 użytkowników (2 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry