Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Zamiana mieszkanie Zamienię kawalerkę własnościową 24m2 na parterze,na 2 pokojowe tylko Stogi....
~M.Orłowska
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 12 września 2020

Zniknęły wycieraczki z klatek schodowych - Wam też? Jak w tytule, czyli kilkanaście dni temu zniknęły nam wycieraczki z klatek...
~anonim
5

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 20 czerwca 2020

Osiedlowy WC W ramach budżetu obywatelskiego zrobiono osiedlowe WC tylko o nim nikt...
~Czechu
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 11 września 2020

Siennicka 22G wysypisko śmieci! Czy ktoś może zrobić porządek na placu po spalonym domu? Każdy wokół tego...
~Mieszkqnka
5

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 28 marca 2018

Sklepy na Przeróbce... jakie ? gdzie i czemu tak malo ???
~dfrtt
2

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 13 marca 2016

Przedszkole Megamocni, Gdańsk Chełm - pytanie Dzień dobry! Chciałam się zapytać, czy ktoś z Państwa zapisał dziecko do...
~mama
147

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 4 marca 2015

Istny dramat Sklep spozywczo warzywny w obrzydliwym stanie,syf brud,tragiczni ludzie za...
~Andi
2

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 30 czerwca 2020

O szkole którą ukończyłam dawno Najgorsze liceum w Trójmieście , odradzam wysyłania młodego człowieka do tego...
~Joan
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 10 września 2020

ahoqanntbm chloroquine 2
~Amysum
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 9 września 2020

Emerytka poszukuje koleżanki do pogaduszek przy kawie. Niedawno umarł mój mąż, nie mam właściwie koleżanek w Trójmieście dlatego...
~Beata
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 9 września 2020

Żłobek morena Polecicie jakie żłobek na morenie?
~Zaza
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 16 marca 2020

Zarządca do budynku wspólnotowego Budynek wspólnoty mieszkaniowej na śródmieściu. Możecie polecić jakiegoś...
~amborzy
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 4 września 2020

Alma Gdańsk- Sobieszewo Witam! Rozpoczynam turnus 11 09 2020 w "Almie " w Gdańsku- Sobieszewo. Kto...
~Miśka
14

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 31 sierpnia 2020

Sąsiadka z Różanego Stoku Czy ktos wie czy sąsiadka z różanego stoku jeszcze przyjmuje? Z rok nie byłem...
~anonim
4

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 1 czerwca 2020

podwyższenie wanny na czym stawiać nóżki od wanny aby podwyższyć wysokość.
Pan_Wacek
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 8 września 2020

ul. Lelewela, wrzeszcz witam, Zastanawiam się nad kupnem mieszkania na ul.Lelewela. Dogodna...
~Tom
18

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 18 listopada 2013

Ciuszki dla dziewczynki Witam oddam Ciszki dla dziewczynki rozmiar 98 92 na stogach numer 663936845
~Magda
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 8 września 2020

LumpekS - Ul.Jabłoniowa 29A "dyskont odzieżowy" Zapraszamy do kolejnego naszego sklepu w gdańsku na ul.jabłoniowej 29a w...
~rOBERT
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 7 września 2020

Zamienię mieszkanie 3 pokojowe Zamienię mieszkanie 3pokojowe na ul Piotrkowskiej tbs motława.informacje...
~anonim
-

ostatnia odp. 5 lat temu

Śląska 12 Atutem inwestycji jest lokalizacja – na styku dobrze skomunikowanej części...
trojmiasto.pl
-

ostatnia odp. 5 lat temu

Aktualnie na forum: 3 użytkowników (3 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry