Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Szukam kogoś do posprzątania mieszkania Witam szukam kogoś Do posprztanaia mieszkania. Jakie ceny za taką usługę...
~Lucyna
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 7 września 2020

Rowerek + hulajnogi - super na wiosnę! wątek zamknięty Mam na sprzedaż dziecięcy rowerek oraz 2 hulajnogi:...
user_137693044278
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 25 lutego 2020

Złodzieje na hokejowej Witam skradziono mi jeden rower na ulicy hokejowej 17 drugiego nie dali rady...
~Daniel
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 7 września 2020

Zielona Laguna - opinie i oceny Zielona Laguna, zgodnie ze swoją nazwą, z dwóch stron graniczyć będzie z...
trojmiasto.pl
73

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 8 maja 2012

Pies zagryzł psa - Bernadowo Dziś w lesie w okolicy Stajni Zielony Koń moj pies mały cavalier został...
~Magda N.
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 6 września 2020

A jakieś sklepy na tym osiedlu będą? Czy tylko Żabka na Srebrnej? A dróżka od osiedla ŚP do Szmaragdowej...
~BB
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 6 września 2020

Parking przy szkole Czy ktoś wie co się dzieje na parkingu przy szkole? Czyżby w końcu będzie...
lulka157
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 5 września 2020

W jakiej dzielnicy kupić mieszkanie??? Chcę kupić mieszkanie na Witominie albo na Karwinach, z dala od ulicy i żeby...
~shenna
5

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 23 lipca 2020

Chałas w nocy z 22 na 23 sierpnia Czy ktoś wie co się działo w nocy z 22 na 23 sierpnia? Chałas jakby strzały i...
~anonim
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 23 sierpnia 2020

Piotr - opinia wątek zamknięty Nie polecam. Bardzo słabe podejście do usuwania usterek w budynkach już...
~Piotr
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 4 września 2020

Przerejestrowanie samochodu Witam, 4 dni temu zmieniłam adres zameldowania i niestety dane w dowodzie...
~Gosia
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 4 września 2020

Oliwski Park Oliwa to dzielnica w której mieszkać chciałoby wiele osób, nie tylko ze...
trojmiasto.pl
10

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 8 września 2017

Nowy katalog Avon Zapraszam :) https://pl.avon-brochure.com/?rep_id=rep4542025934695 Dla każdej...
~Karolina
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 3 września 2020

Czy ktoś jest teraz w Almie? Witam, jadę 11.09.2020 do Almy Jak wygląda w chwili obecnej sytuacja ,jeśli o...
~Jaga
5

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 28 sierpnia 2020

opiekunka na część etatu witam Mieszkam na Morenie na osiedlu Słoneczna Morena. Poszukuję opiekunki do...
~Mama E
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 2 września 2020

znalezione dokumenty witam serdecznie informacja dotyczy Pana Bartosza łakomiec znalazlem na...
~patrycjusz
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 1 września 2020

Przedszkole Osowa Bialy Kotek Bardzo prosze o informacje odnosnie przedszkola Bialy Kotek. Jak narazie...
~mama
40

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 29 marca 2011

Koleżanka na emeryturze Mieszkam od niedawna koło Pucka. Nie znam tutaj nikogo. Szukam kolezanki do...
~Bożena
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 30 sierpnia 2020

Pytanko Witam czy ktos byl teraz w tej Almie
~Aga
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 30 sierpnia 2020

Szczekanie psów w bloku na Suchanka Mieszkam od niedawna na Suchanka 35, nigdy do tej pory nie widziałem żeby w...
~Zbyszek z żoną
8

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 16 sierpnia 2020

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry