Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Piłka Nożna na Karczemkach Witam Panowie, Czy gracie może czasami w tygodniu wieczorami na jakimś...
~Michal
20

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 11 marca 2019

Partner do tańca ! Dzień dobry :) Poszukuję partnera na zajęcia tańca użytkowego/slasy/bachaty...
~Kasia
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 30 lipca 2020

Mirasol Inwestycja została wbudowana w strukturę rozwiniętego osiedla, stąd w...
trojmiasto.pl
2

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 14 września 2016

Morenova - opinie i oceny Morenova powstaje w dobrze skomunikowanej z centrum miasta lokalizacji i...
trojmiasto.pl
58

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 26 stycznia 2016

dobry dentysta na Morenie i w okolicach Możecie polecić dobrego fachowca od ząbków na Morenie lub w pobliżu?
~BasiaK
30

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 3 grudnia 2009

psychiatra dla nastolatki Pomóżcie. Kogo polecacie. Córka na artystyczną dusze, a przy tym wielką...
~Annka
4

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 20 lipca 2020

Chwarzno Polanki Nowo powstałe budynki na tym osiedlu idealnie komponują się z otoczeniem ;...
~Piotr
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 27 lipca 2020

Shiraz Park - opinie i oceny Shiraz Park powstaje w części Gdyni, która dzięki bliskości estakady...
trojmiasto.pl
61

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 11 października 2011

Dobry dentysta w okolicach chełmu ? Witam, Czy może ktoś poradzić o dobrego dentystę w okolicach chełmu (...
~lukasz
3

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 17 sierpnia 2019

Villa Neptun Wyspa Sobieszewska to dzielnica nieco oddalona od zwartej zabudowy miasta,...
trojmiasto.pl
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 27 lipca 2020

Garaż do wynajęcia Gdańsk Jasień ul. Pólnicy 15 przy Stokrotce Witam. Posiadam do wynajęcia garaż usytuowany na górnym poziomie w kompleksie...
~Mariusz
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 25 lipca 2020

Strzelanki ASG Chętni do brania udziału w strzelaniach z ASG, grupy ASG proszę o kontakt na...
~sniper00
6

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 25 kwietnia 2007

~Krolowa
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 23 lipca 2020

Potencjalny klient Interesował mnie zakup dla mojego syna jednego z domów osiedla OdettaPark, z...
~anonim
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 24 lipca 2020

Potencjalny klient Interesował mnie zakup dla mojego syna jednego z domów osiedla OdettaPark, z...
~anonim
-

ostatnia odp. 5 lat temu

Usuwanie kamienia nazębnego - kogo polecacie na Morenie Żeby było dokładnie i w rozsądnej cenie.
~Ola
-

ostatnia odp. 5 lat temu

Kamienica Janowska - pytanie do mieszkanców - Cisowa Dzień dobry, od niedawna mieszkam w kamienicy janowskiej. Chciałbym się...
~Przemysław F.
2

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 25 maja 2017

Gdzie po recepte na antykoncepcje awaryjną? Da się to załątwić przez Internet?
~Julia
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 18 lipca 2020

kliencie żabki! idąc na zakupy obowiązkowo zabierz psa! Czy, zauważyliście jakiś dziwny trend, czy owczy pęd mieszkańców osiedla....
~obrońca zwierząt
2

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 13 lipca 2020

Szukam partnerki do tańca :) Hej, mam 34 lata, 178 cm wzrostu. Szukam partnerki do tańca na poziomie...
~Przemek
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 22 lipca 2020

Aktualnie na forum: 4 użytkowników (4 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry