Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
zaginęła kotka wielki Kack ul. Maszopów W niedzielę 31 maja, przy ul. Maszopów 2 w Gdyni, zaginęła Migotka. Migotka...
Paulina_B
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 1 czerwca 2020

Budynek Dzień dobry czy ktoś ma informacje co się buduje na ulicy Św. Brata Alberta ,...
~Er
5

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 18 maja 2020

Zmiana wielkości pizzy "familijna" Bez żadnej informacji na stronie internetowej, ani telefonicznie, przy...
~Karol
6

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 21 maja 2020

Jechowi Ktos wie co sie dzieje, dawno jechowych nie było. Dali sobie spokoj, czy sie...
~anonim
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 30 maja 2020

prosze o sposoby na pozbycie sie przewiania :( po wczorajszej wichurze boli mnie ucho lewa strona twarzy, oko i gardlo tak...
madzius
12

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 10 października 2012

Mieszkanie przy kartuskiej Cześć, Mamy tu kogos mieszkającego w okolicy kartuskiej / malczewskiego? Jak...
Nynaaa
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 30 maja 2020

Nadmotawie od Robyg witam czy Interesowal sie ktos ta inwestycja? jakies informacje ktorych...
~yeyeye
24

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 21 marca 2018

Żłobek na Ujeścisku Jaki żłobek na Ujeścisku możecie polecić? Będę wdzięczna za każdą opinię.
~Jarzynka
7

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 27 lipca 2019

Projekt mieszkania dla dziecka niepełnosprawnego Poszukuje architekta/projektanta do zaaranżowania wnętrz mieszkalnych dla...
~Renata
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 27 maja 2020

Poszukiwana dobra klinika stomatologiczna i sprawdzona higienistka Ostatnio dostałam taki rachunek u dentysty, że ręce mi opadły i mimo tego, że...
~Milena
13

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 31 stycznia 2019

Bezpieczenstwo na Oruni Witam, planuje zakup mieszkania na Oruni dolnej, jako, ze mieszkanko bardzo...
~laila
24

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 2 grudnia 2012

Redłowski Zakątek Ulica Krośnieńska, gdzie powstać ma inwestycja położona jest blisko...
trojmiasto.pl
5

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 17 stycznia 2019

Paczkomat InPost Orłowo Proszę o zagłosowanie na stronie...
~InPost
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 26 maja 2020

Gramatyka język angielski Szukam kursu z gramatyki języka angielskiego dla początkujących. Może też być...
~Danieluk
7

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 8 maja 2020

Kolizja na drodze Zielonej, niedaleko złomowców i PGE Areny, szukam świadka Witam, czy znajdzie się może tutaj osoba, która jechała w zeszłym tygodniu w...
~Pt
2

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 25 maja 2020

Ciekawe konkursy internetowe Hej, zna ktoś jakieś ciekawe konkursy internetowe?:)
~jarek27
7

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 2 marca 2020

unia i co z tego? tam, gdzie lekarze czekaja na pacjetow, tam gdzie wszyscy sa...
~anonim
2

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 20 maja 2020

dworzec autobusowy PKS-wyglda jak w powiatowym miesicie Niewstyd wam za ten dworzec ? Mamy XXI wiek a tutaj lata 70 ? ^
~DSA
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 24 maja 2020

Zmiany na Witominie Ostatnio byłem na Witominie przejazdem. A dawno mnie tu nie było. Kościół jak...
~Tomek
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 23 maja 2020

Mądrale sklepu Merkus Fikakowo Cytat.Mogę określić słowa za wielką pochwałę jak traktuje kierownik sklepu...
~stały klient
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 13 października 2019

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry