Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Chlebek Np.kupilam pakowany chleb nie nalezal do tanich a po otwarciu w domu...
~anonim
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 17 września 2017

szukam koleżanki/przyjaciółki 20l + wątek zamknięty Szukam dziewczyny do pospacerowania, spędzenia miło czasu, jestem miłym,...
~;)
6

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 17 lipca 2014

Zaginął rudy kot We wtorek wieczorem 12.05 w okolicach Storczykowej Kalinowej zaginął rudy...
~anonim
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 13 maja 2020

Ochrona danych osobowych a kodeks pracy Kodeks pracy katalog danych osobowych. Jak wpływa ochrona danych osobowych...
~kryptos
4

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 1 czerwca 2016

Kiedy otwarcie Biedronki na Halickiej 7a Kiedy będzie otwarcie Biedronki w Gdyni Mały Kack na Halickiej 7a. Bo...
~Pan Paweł
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 26 kwietnia 2020

Parapety Progi Producent Jesteśmy producentem Parapetów to 10 min od Państwa lokalizacji pełna oferta...
~td parapety
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 7 maja 2020

Karetka i patrol Policji na Wiklinowej 10. Czy ktoś wie co się dzisiaj działo w ostatniej klatce schodowej? Obilo mi się...
~M.
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 10 maja 2020

Czemu śmierdzi szambem na osiedlu przy Muzeum 2 Wojny Swiat? Zauważyliscie? Odkąd powstało tam osiedle stale w okolicy cuchnie szambem....
~Ładne kwiatki
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 11 maja 2020

Przedszkole Tik Tak - proszę o opinie. Witam. Chciałem się zapytać o opinie mieszkańców, którzy oddają dzieci do...
~frusio
72

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 17 grudnia 2014

Bociany Widzieliście te biedne bociany w rozpadającym się gnieździe na słupie na...
~Ania
3

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 19 kwietnia 2020

Nowa Spadochroniarzy Cześć, czy wiecie może coś nowszego na temat tej drogi niż artykuły z 2009r.?...
~tommson
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 11 maja 2020

Mama szuka miejsca parkingowego w okolicach OBC Szukam miejsca parkingowego w okolicach OBC, gdzie pracuję. Mieszkam w innej...
~Mama
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 16 lutego 2020

Pozary noca Czy nikogo nie dziwią te pozary śmietników w wieżowcach a w piotkowa noc...
~Ciekawa
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 9 maja 2020

Ospa - mamusie! jak zatrzymać swędzenie?? Kochanie proszę o opinię, stało się, pierwsza ospa u mojego pierworodnego....
~Niniowia
11

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 13 kwietnia 2020

Uwaga złodzieje okradają łata!!! W poniedziałek na Cygańskiej Górze 28 nr wycięto mi katalizator w BMW...
~Andrzej
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 7 maja 2020

Wiosenna 38 Inwestycja powstaje w okolicy, która zabudowana jest jednorodzinnymi domami,...
trojmiasto.pl
2

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 19 sierpnia 2019

Kolezanka poszukiwana ;) Czesc, Mam 35 lat, jesrem mama od 3 lat. I od prawie 3 lat mam wrazenie ze...
~BeaPW
8

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 2 stycznia 2020

Chiński sklep Gdańsk Chełm Witam czy ktoś orientuje się czy może jest już otwarty chiński sklep w...
~AnLe
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 5 maja 2020

Garaż Kupię garaz na Karczemkach najlepiej Storczykowa
~Mieszkanka
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 5 maja 2020

Budynek wielorodzinny przy Pelczara Budynki położone są pomiędzy ulicami Jabłoniową i Kartuską, w niezwykle...
trojmiasto.pl
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 10 sierpnia 2016

Aktualnie na forum: 2 użytkowników (2 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry