Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Budowa na przeciwko Galerii Morena Czy ktoś wie co będzie powstawało na przeciwko galerii morena? Pomiedzy...
~Gość
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 29 marca 2020

Bezprawne zakazy dotyczace wykluczenia psów z placów zabaw!!!!! Dzień dobry, proszę o opinie na temat zakazów wyprowadzania psów na tzw....
~Volter
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 26 kwietnia 2020

Kartuska 26 - opinie i oceny Kompleks powstał blisko ścisłego centrum Gdańska. Zalety związane z...
trojmiasto.pl
2

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 15 listopada 2011

Fryzjer Witomino Na Witominie mieszkam od niedawna. Poznaję okolicę . Mam prośbę o wypowiedzi...
~MM
3

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 4 kwietnia 2019

Pytanie o ulicę Rolniczą czy mieszka ktoś na ulicy Rolniczej 10 B albo w okolicy? Mam pytanie jak tam...
~MM
14

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 8 stycznia 2016

Opinie na temat uliczny rolniczej i winnej Cześć znazlem z dziewczyna dwa fajne mieszkanka jedno na ulicy winnej a...
~Qwi
3

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 17 marca 2020

stan zagrożenia epidemiologiczne Stan zagrożenia a tu wszyscy jadą do sanatorium pomyślcie o sobie że napewno...
~alibaba
4

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 14 marca 2020

Rozewska 9-11 Działka, na której zrealizowana została inwestycja, położona jest...
trojmiasto.pl
8

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 7 września 2017

recast przekladki iveco Chcialbym podzielic sie z wami moja opinia i ostrzec was przed firma recast....
~anonim
2

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 27 grudnia 2017

Idea - opinie i oceny Idea powstanie na granicy Oliwy i Przymorza, na terenach zajmowanych do...
trojmiasto.pl
20

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 2 marca 2015

La Playa Palace - opinie i oceny Apartamentowiec powstaje w jednej z najciekawszych części Sopotu. Niewielka...
trojmiasto.pl
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 23 lutego 2016

Spektrum Spektrum to nowa inwestycja firmy Euro Styl. Złożą się na nią dwie...
trojmiasto.pl
11

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 1 lipca 2016

Pepco Chylonia Czy ktoś wie czy otwarte jest Pepco w Chyloni?
~Anna
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 15 kwietnia 2020

Okulista podczas wirusa Czy gdzieś można wykonać profesjonalne badanie wzroku w tym okresie ?...
~Kot Stefan
7

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 22 kwietnia 2020

Dzień Ziemi Z jakiegoś powodu o tym dniu cicho na forum, Dzień Ziemi a przed paczkomatem...
~Jato
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 22 kwietnia 2020

Garden Gates - Długie Ogrody 18 Inwestycja powstaje w sąsiedztwie ścisłego Śródmieścia Gdańska. W zasięgu...
trojmiasto.pl
32

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 15 lutego 2017

Szanowni sąsiedzi Dzień dobry, mam pytanie, czy może wiecie jak sobie poradzić z mieszkańcami,...
~Kriss
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 17 kwietnia 2020

Pięć Wzgórz - opinie i oceny Osiedle Pięć Wzgórz to zespół kilkudziesięciu budynków powstających w...
trojmiasto.pl
4

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 3 września 2008

domowe nauczanie wnuk do szkoły chodził z radością bardzo lubi swoją panią słuchał lekcji...
~Babcia
2

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 21 kwietnia 2020

Dorabianie kluczy Czy ktoś kojarzy gdzie obecnie w pobliżu mogę dorobić klucz? Lokal w Auchun...
~abc
2

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 20 kwietnia 2020

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry