Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Dorabianie kluczy Czy ktoś kojarzy gdzie obecnie w pobliżu mogę dorobić klucz? Lokal w Auchun...
~abc
2

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 20 kwietnia 2020

Dom co sadzicie Hej szukam domu na Karczemkach lub w okolicach znalazłem takie ogłoszenie co...
~Dkny
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 21 kwietnia 2020

uciekajcie!!! Rurek Trener Personalny - Michał R. Witam, chciałam ostrzec wszystkich przed "Trenerem Personalnym" Michałem R....
~K
8

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 28 października 2019

Bardzo dziękuję Znalazcy za wypatrzenie moich kluczy i oddanie ich do punktu obsługi klienta w Auchan przy Kołobrzeskiej (bardzo kompetentne...
~Ffcc
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 20 kwietnia 2020

Czy na MOSIR na starym Chelmie stoja kontenery dla bezdomnych z koronawirusem? Czy na MOSIR na starym Chelmie stoja kontenery dla bezdomnych z koronawirusem?
~anonim
3

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 19 kwietnia 2020

Montownia Montownia to nazwa postoczniowego obiektu, który wśród mieszkańców Gdańska...
trojmiasto.pl
2

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 27 lutego 2020

Dawna Poczta Inwestycja polega na remoncie i przebudowie zabytkowego budynku, w którym...
trojmiasto.pl
5

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 23 lipca 2019

maczeta taka spokojna dzielnica a od cieli kolesiowi 4 palce u ręki i spalili 2 auta
~tubylec
10

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 10 października 2013

Z dzieckiem na plac zabaw. Czy to bezpieczne? Pogoda za oknem, dzieci się nudzą. Zastanawiam się, czy bezpiecznym jest...
~aniz
9

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 18 marca 2020

Osiedle Zielony Zakątek Witam, czy są jakieś plany co do rozwoju osiedla Zielony zakątek.? Ciekawe...
~Qwerty
5

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 16 kwietnia 2020

Trasa do biegania :) Może ktoś polecić jakąś fajną trasę do biegania? Ostatnio noszę sie z...
~Caroll
37

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 26 lipca 2012

Odzyskaj spłatę. Światowa Organizacja Zdrowia. Dokonuje wszystkich płatności w związku z...
~Melvinowelm
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 18 kwietnia 2020

Ewakuacja z miasta... kto planuje i gdzie...? Zastanawiam się jak nie daj Boże za np. 3 miesiące będzie dużo, dużo...
~Solaris
11

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 20 marca 2020

Budowa PSZOKu wstrzymana Super że władze miasta nas posłuchały. Należy jednak podkreślić że nie...
~anonim
5

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 27 grudnia 2019

Villa Al Mare Kamienną Górę wypełnia kameralna zabudowa utrzymana w stylu gdyńskiego...
trojmiasto.pl
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 25 lutego 2020

Gdzie kupujecie chleb? :) Lżejszy temat na wakacje :) W naszej dzielnicy ostatnio wyrosło klika punktów...
~XYZ
19

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 26 lipca 2016

Willa Ateny Inwestycja powstała w otoczeniu kameralnej zabudowy jednorodzinnej, a...
trojmiasto.pl
2

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 22 października 2018

Nowy Kack Druskiennicka Inwestycja powstaje w dzielnicy Mały Kack, która w planach rozwojowych Gdyni...
trojmiasto.pl
5

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 11 grudnia 2017

Czy wybory korespondencyjne są rzeczywiście bezpieczne? Z danych opublikowanych przez trojmiasto.pl wynika, że w województwie...
~Krzysztof M.
8

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 14 kwietnia 2020

Sebastian - opinia wątek zamknięty Wiem, że ocena wysoka, ale w naszym wypadku firma Inpro stanęła na wysokości...
~Sebastian
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 3 kwietnia 2020

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry