Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Stokrotka. Unikajcie sklepu Stokrotka, ponieważ koronawirus chyba za bardzo rzucił się...
~Peaches.
3

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 2 kwietnia 2020

biedronka meteorytowa Byłam wczoraj w okolicy godz.15. Skandal - ludzi tłum jak w weekend za...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 3 kwietnia 2020

Przychodnia Stogi. Byłem dzisiaj zarejestrowanny do dr . Konopko od godziny 13 wiec czekałem...
~Wojt
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 1 kwietnia 2020

Dzień Dobry Dzień Dobry nowi sąsiedzi, Przeprowadziłem się jakiś czas temu na ulicę...
~anonim
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 28 marca 2020

Wrocławska 41 Budynek powstaje w sąsiedztwie dzielnic Orłowo i Redłowo (formalnie w Małym...
trojmiasto.pl
-

ostatnia odp. 6 lat temu

ll Urzad Skarbowy w Gdansku Czy kto wie dlaczego nie mozna sie skontaktowac z placowka ? 1 Urzad odbiera...
~gdanszczan
1

ostatnia odp. 6 lat temu

Niektórzy przyjezdni nie potrafią się zachować. Niektórzy przyjezdni, wynajmujący mieszkania w Trójmieście, nie potrafią się...
~anonim
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 14 marca 2020

Czy ktoś zna właściciela tego amstafa ? Czy ktoś zna właściciela amstafa który często spaceruje na gdańskim przymorzu...
~Normalny
3

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 15 marca 2020

Internet Hey mieszkańcy Czy jest ktoś zainteresowany konkretnym internetem? Obecnie...
~Karol
7

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 22 marca 2020

Szalony sąsiad okolice ulicy Pastoriusza Codziennie Od świtu katuje religijno- wojskową składanką spać nie daje co...
~Anonim
2

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 21 marca 2020

Witam , Witam , potrzebuję trochę karmy dla kotka Nie chodzi mi o pieniążki lecz o...
~klaudi
5

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 26 marca 2020

czy łóżko seragem pomaze na Koronowirusa przy ustawieniu 60 stopni Witam zastanawiam cie czy łóżko seragem przy ustawieniu 60 stopni pomaga na...
tomaj
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 29 marca 2020

Flix Bus -przystanek Chylonia Witam co wy na pomyslcie o Nowy Przystanek w Gdyni Gdynia Chylonia Tesco Od...
~dsas
-

ostatnia odp. 6 lat temu

sprawdzona wrozka wrozba doradca w tym trudnym czasie dla wszystkich musze pochwalic pomoc tej pani,naprawd...
~patrycja i beata
-

ostatnia odp. 6 lat temu

Budynki jednokondygnacyjne między blokami Ostatnio nurtuje mnie jeden temat. Między blokami np. w okolicach...
arnid
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 20 marca 2020

osiedle zamek Chciałam się popytać czy mieszka ktoś na Osiedlu ZAMEK? Jak się mieszka?...
~Ygrexik
9

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 31 stycznia 2018

Tanio markowe kosmetyki !!! Kto kupuje przez internet ? Znacie te triki by było taniej? Polecam .Tylko...
~Beata
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 25 stycznia 2020

Sklep "chińczyk"?? Witam, mam pytanie. Czy wie może ktoś z Państwa gdzie znajdę sklep z...
~Bartek
7

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 21 października 2015

Morska Spółdzielnia Mieszkaniowa klatki schodowe i windy Co z utrzymaniem czystości i dezynfekcją klatek schodowych i szczególnie wind...
~george009
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 26 marca 2020

Uśmiech dziecka a Covid-19 Cześć , czy ktoś się orientuje czy za czas epidemii należy płacić czesne ,...
~Artur
8

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 21 marca 2020

Aktualnie na forum: 2 użytkowników (2 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry