Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Jak się mieszka na Benisławskiego Witam, jestem zainteresowana kupnem mieszkania na ul. Benisławskiego. Czy...
~ewa
3

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 31 lipca 2017

formalne rozwiązania Czekam na decyzję wszystkich partii politycznych aby zrezygnowały z dotacji...
~zatroskany
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 20 marca 2020

Bojówki damskie Hej, chce kupić bojówki damskie ale nie wiem gdzie je zamówić. Znalazłam...
~Zaciekawiona
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 20 marca 2020

Rudera u zbiegu Chabrowej i Jeżynowej. Czy ktoś wie, co nastąpiło iż w końcu sprzątają ten syf? Chodzą pogłoski, że...
~Peaches
15

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 2 marca 2020

Korzystacie z dostaw zakupów do domu? lub czy korzystalibyście ?
~taka jedna
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 19 marca 2020

Azymut - Właściciel - opinia wątek zamknięty Nie polecam. Właściciele (strony umowy deweloperskiej) lokali w inwestycji...
~Azymut - Właściciel
2

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 31 stycznia 2020

Zmęczony nabywca. - opinia wątek zamknięty Jestem już zmęczona czekaniem na mieszkanie i dopraszaniem się o informacje....
~Zmęczony nabywca.
2

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 11 lutego 2020

Jedzenie z dostawą do domu Prosto z ognia otwarte od 11-21 codziennie wyłącznie na wynos i odbiór...
~Prosto z ognia
6

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 18 marca 2020

fachowiec godny polecenia Witam chciałam podzielić sie opinią o pewnym wykonawcy W dzisiejszych...
~magda
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 19 marca 2020

Ankieta: ocena obecnego zagospodarowania dzielnicy Śródmieścia Gdyni w opinii mieszkańców Hej! piszę aktualnie prace licencjacką i jedną z jej części jest analiza...
~Wiktoria
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 18 marca 2020

Kupię działkę budowlaną Poszukuję działki budowlanej na Olszynce w rozsądnej cenie. Poproszę o...
~Iwona
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 27 listopada 2019

Dorota Hejka.ktoś jedzie termin 9 maj 2 czerwca 2020 r.Łódzkie
dorota0791
4

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 26 lutego 2020

zerówki w sp 8 - proszę o opinie. mam pytanko jak podobają sie rodzicom klasy 0 w sp 8? dzieki za opinie
~mama 4 latka
2

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 14 września 2013

Potrzebna Pani do sprzaztania. Potrzebna Pani do sprzątania pokoi, 3-4 razy w tygodniu w godz 10-13,czerwiec...
~ces
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 17 marca 2020

Sobieszewo Cz ktoś jedzie do sanatorium turnus od 14 04
~Iwona
30

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 23 stycznia 2020

Wykończenie mieszkania Potrzebna ekipa do wykończenia mieszkania 74 M2 w stanie deweloperskim od...
~Gerwazy Antczak
7

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 6 lutego 2020

Wykończenia wnętrz: FiniGo- Wykończenia i remonty wnetrz: oferuje szeroki zakres usług w...
FiniGO
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 16 marca 2020

Windy wolne od wirusa Windy w blokach mieszkalnych powinny być odkażane kazdego dnia .Ponieważ nie...
~anonim
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 15 marca 2020

Czarno biały kot - szuka ktoś ? Czy ktoś nie zgubił kota ? Mega zadbany, sierść się błyszczy. Kot młody....
~Ewelina
4

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 13 marca 2020

Samopomoc Przymorze Na fb powstała grupa dla mieszkańców Przymorza. Tych, którzy w tym trudnym...
~Ona
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 15 marca 2020

Aktualnie na forum: 3 użytkowników (3 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry