Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Gdzie naprawia mi telewizor kineskopowy? Czy gdzieś naprawią mi mały telewizorek kineskopowy? Jakiś serwis, który...
~anonim
3

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 3 marca 2020

DDA- Dorosłe dziecko Alkoholika, czyli dlaczego warto pójść na terapię ..... tu jest wszystko w temacie. Zdecydowałam się opowiedzieć Wam w ten sposób, a...
~jestemdda1986
4

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 27 lutego 2017

Nadmorskie Centrum Medyczne - Przychodnia "Biwakowa" (NCM) Ta przychodnia nie działa. System rejestracji to jakiś żart. Pomijając fakt,...
~Tom
12

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 1 lutego 2017

zgubiono kluczyk dnia 08.03 około godziny 19 w parku Brzeźnieńskim/falochronie zachodnim...
~zrozpaczony właściciel
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 9 marca 2020

p. Ela z salonu fryzjerskiego na Kościuszki we Wrzeszczu Z fryzjerem jak z lekarzem. Każdy ma ulubionego. Czy ktoś wie gdzie teraz...
~Klientka
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 3 marca 2020

Charzykowskie Wzgórze - opinie i oceny Inwestycja składa się z budynków jednorodzinnych w zabudowie bliźniaczej....
trojmiasto.pl
3

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 28 czerwca 2012

Księgowy na Suchaninie Witam, czy korzystał ktoś z Was z usług "Dobry Księgowy 24" na Suchaninie w...
~anonim
2

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 2 marca 2020

przedszkole dla rocznika 2017 na rok szkolny 2020/2021 Które przedszkole publiczne polecacie w okolicy? Czy w szkole SP 38 ul....
~Ewa
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 2 marca 2020

Czy ktoś wie gdzie można zdać butelki zwrotne? Mamy kilkanaście butelek zwrotnych, bardzo proszę o rady jeśli ktoś wie gdzie...
~Pazinka
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 4 marca 2020

Czujniki smogu na terenie SM Chełm https://smogcontrol.eu/mapa/smog.html
~asa
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 20 lutego 2020

Szkoła Witam Zastanawiamy się nad wyborem szkoły dla pierwszoklasistki. Czy ktoś z...
user_138615932794
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 5 marca 2020

Alma Tu jest okropnie jestem w tej almie
~anonim
18

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 23 lutego 2020

Ośrodek alma teraz Jestem w almie jest okropnie jak macie możliwość to zmieniajcie na inny osrodek
~anonim
4

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 23 lutego 2020

Opinia osobista Witam. Napisze krótko. Właśnie wracam z turnusu w Alma- Gdansk-Sobieszewo....
~Jas
11

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 25 stycznia 2020

Zaginął kot!!! W dniu 01 marca ok. godziny 14:00 przy ul. Krzysztofa Komedy w Gdańsku...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 6 lat temu

Grób w lesie na Pustkach - co się stało?? Spacerując w lesie za pętlą autobusowo-trolejbusową natknęłam się na grób...
~JAgula
22

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 3 maja 2013

Cześć Kto jedzie do Torunia w sobotę ze Sobieszewa z turnusu 21 luty. Z chęcią się...
~Anna
1

ostatnia odp. 6 lat temu

Garaz na motocykl Witam Wszystkich. Od niedawna jestem szczęśliwym mieszkańcem Zakoniczyna....
~Mikis
-

ostatnia odp. 6 lat temu

~MM
21

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 16 kwietnia 2010

Nowy Kack Lidzka Inwestycja przy Lidzkiej powstaje na Małym Kacku, który w Gdyni uchodzi za...
trojmiasto.pl
8

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 31 marca 2019

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry