Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Inwestycja przy Szafranowej i Brata Alberta Czy ktoś wie co powstaje koło ronda nieopodal kościoła?
~Bart
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 7 lutego 2020

Ogrod dzialkowy rod Jasien Czy ktos slyszal o tym ze bedzie mozliwosc zakupu gruntu na ostatniej alei od...
~dzialkowicz
5

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 22 stycznia 2020

K. - opinia wątek zamknięty Jestem zawiedziony działaniami tego dewelopera. Kupiłem mieszkanie na os....
~K.
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 31 stycznia 2020

Fotograf ślubny wątek zamknięty Witamy. Szukamy fotografa ślubnego :) Zależy Nam TYLKO na zdjęciach z...
~Magda
35

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 30 sierpnia 2016

Korepetycje z matematyki i języka angielskiego Student Politechniki Gdańskiej z maturami z matematyki i angielskiego zdanymi...
~Mikołaj
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 6 lutego 2020

Działki ROD Mam pytanie. Czy ktoś się orientuje przy jakiej ulicy ma powstać nowy ROD ?
~anmajmm
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 6 lutego 2020

Pani pozna Pana Ja, szczupła, niewysoka brunetka lat 43 lubiąca podróże poznam wolnego...
~Ewa
15

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 22 grudnia 2019

opinie o dr Anna Skrabulska-Malec Witam, chciałabym się dowiedziec jaka jest wasza opinia na temat tej Pani...
lenka1990
24

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 23 stycznia 2013

szukam korepetytora z języka angielskiego Poszukuje miłej, wesołej osoby do nauki języka angielskiego mojej 11-letniej...
~Ela
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 5 lutego 2020

Miejsca Parkingowe ALMA Na placach prywatnych miejsca parkingowe jest jakiś kontakt z właścicielami...
~Zmotoryzowany kuracjusz
-

ostatnia odp. 6 lat temu

szukamy graczy 25-45lat siatkówka Gdynia szukamy grających chłopaków poniedziałki Gdynia godzina 19
~brykas@wp.pl
3

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 24 stycznia 2020

Słup ogłoszeniowy Sopot Spóldzielnia Mieszkaniowa im. Kraszewskiego Dzień dobry :) czy orientujecie się, czy na osiedlu bądź w pobliżu ul....
~JA
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 2 października 2018

Słyszałem od osoby, która drąży temat opóźnień że jest jakiś problem z fundamentami. Przeciekają. Rzeczywiście tam na tym...
~Arkadis
-

ostatnia odp. 6 lat temu

Parafia św. Trójcy w Gdyni Dąbrowie wątek zamknięty Mamy pytanie odnośnie tej parafii. 5 lat temu mieszkałam na Dąbrowie i była...
Madziola
77

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 28 października 2008

Uwaga, rzucają butelkami z balkonu. Uwaga, z falowca przy ul. Jagiellońskiej 10 klatka G ktoś rzuca szklanymi...
~anonim
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 2 lutego 2020

Fryzjer damski z dojazdem do klienta gratis Usługi fryzjerskie z dojazdem Zapraszam 536 328 349
~fryz
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 4 lutego 2020

Kupię mieszkanie na Matarni Witam, Kupie mieszkanie na Matarni 3/4 pokojowe. :)
~Karolina
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 22 września 2019

27.01.2020 Alma Sobieszewo Hej czy jest ktoś kto w tym terminie będzie w sanatorium w Almie. Ja jadę z...
~grażyna
39

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 26 listopada 2019

Wybór Internetu. Dzień dobry. Prosiłbym o pomoc w wyborze operatora Internetu. Gdańsk, ul....
~P.B.
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 29 stycznia 2020

3T Office Park W ramach 3T Office Park powstaną trzy wieże biurowe klasy A. Dwie skrajne...
trojmiasto.pl
2

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 1 kwietnia 2019

Aktualnie na forum: 2 użytkowników (2 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry