Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
TVN 24 na Pustkach Cisowskich Czy ktoś wie czym była spowodowana ich obecność 28.01?
~TakiJeden
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 31 stycznia 2020

Działka na Karczemkach Ktoś coś? Co z tym wielkim polem koło Lubczykowej wiecie z kim gadać? Ile...
~Luk
2

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 26 stycznia 2020

Apartamenty Familia II Inwestycja położona jest w Małym Kacku, w sąsiedztwie domów jednorodzinnych i...
trojmiasto.pl
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 27 stycznia 2020

Kościelne dzwony Uwielbiam dzwony i karyliony, kiedy dzwonią w południe i pod wieczór, ale czy...
~Wanda
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 30 stycznia 2020

Żłobek Orunia Górna Witam, szukam opinii na temat żłobka na Oruni Górnej, chodzi o Oruńską...
~Mama
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 30 stycznia 2020

Poznajmy się Mamy wątek zamknięty Witam, jestem mamą na pełen etat 18 miesięcznego synka:) Pochodzę z Gdyni,...
~Znudzona Mama
8

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 19 stycznia 2020

Myśliwskie Tarasy - opinie i oceny Osiedle Myśliwskie Tarasy powstaje w czterech etapach w Gdyni Wielkim Kacku....
trojmiasto.pl
27

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 20 kwietnia 2011

Dlaczego tak.. Dlaczego musisz kogoś udawać kim nie jesteś?  Dlaczego oglądasz te super...
~zaradny
6

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 26 stycznia 2020

nadbudowa na budynkach w jednostce F Witam, ponownie został wyłożony w UM Gdańsk plan zagospodarowania...
~Maria
7

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 9 stycznia 2020

~M
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 22 listopada 2019

Jak zablokować nadbudowę budynków w sektorze F Przypominam, że do blokady inwestycji wystarczy sprzeciw jednego właściciela....
~Paweł
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 28 stycznia 2020

pomoc dla motorniczej witam wszystkich bardzo serdecznie . nie wiem czy to dobie miejsce na tego...
~kisiel
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 27 listopada 2019

Apartamenty w centrum - opinie i oceny Lokalizacja powstałych niemal w samym sercu Gdyni apartamentów pozwala żyć...
trojmiasto.pl
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 6 kwietnia 2011

Budynek przy Benisławskiego Budynek wielorodzinny powstaje na styku dzielnic Obłuża i Oksywia. Położenie...
trojmiasto.pl
6

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 31 maja 2016

Budowa przy ulicy smidowicza Przy ulicy smidowicza (za biedronka na unruga) wjechaly koparki i rozpoczęło...
~Obluzanin
3

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 3 stycznia 2020

Przymorze bez wody? Jaka część Przymorza bez wody? Geniusze uszkodzili rurę przy porannych...
~ja
2

ostatnia odp. 6 lat temu

Wybór nowego zarządcy. Dzień Dobry. Moja wspólnota wstępnie rozgląda się za nowym zarządca....
~Adam
6

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 26 listopada 2019

Standard Foresta Czy ktoś mógłby powiedzieć coś bliżej n/t standardu wykończenia, tzn. np. czy...
~B-B
-

ostatnia odp. 6 lat temu

Krys Dygas - opinia wątek zamknięty Zakupiłem mieszkanie na osiedlu Azymut w Gdyni. Odbiory opóźniają się już o 5...
~Krys Dygas
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 25 stycznia 2020

27 01 2020 Alma Sobieszewo Witam ja jadę samochodem z Łodzi
~Piotr
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 25 stycznia 2020

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry