Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
27.01.2020 Gdańsk Sobieszewo Witam kto jedzie z Torunia do sanatorium Alma w tym terminie
~Gosia
6

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 3 stycznia 2020

Ta szkoła to masakra wątek zamknięty Bezpieczeństwo... Bezpieczeństwo w tej szkole jest takie 2/10. Około połowa...
~Uczeń
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 9 października 2018

Pomoc do sprzatania Witam serdecznie. Szukam uczciwej i sumiennej osoby do w sprzataniu domu i...
~Ania
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 25 stycznia 2020

Pediatra Drogie rodzice jakiego pediatrę możecie polecić i w jakiej przychodni pracuje?
~Młoda mama
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 25 stycznia 2020

WARSZTAT Pan który ma warsztat na ul. Demptowskiej naprawia samochody na ulicy autobus...
~mieszkaniec
3

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 10 kwietnia 2018

Siłownia z dzieckiem Czy istnieje gdzies na terenie Gdańska siłownia z placem zabaw dla dzieci?...
~Magda
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 7 grudnia 2019

Huki i trzy wystrzały na Przymorzu w nocy 12 stycznia. Ktoś? Coś? Słyszeliście dwa huki, jakby z wysadzenia czegoś, około 2:30 w odstępach...
~fwfw
2

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 12 stycznia 2020

Turnus od 28.01.20 Alma Kto wybiera się w tym terminie ?
~kuracjusz
9

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 10 stycznia 2020

Alma W jakim wieku jesteście ?
~anonim
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 24 stycznia 2020

Nowa siłownia Jasień Za Piotra i Pawła na Limbowej 1 będzie siłownia Premium Fitness & Gym...
~xyz
3

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 21 października 2019

Gdańsk dobierze 21.02.2020 Ja również jadę 21 .02 z Wwy
~Basia
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 24 stycznia 2020

Brama Sopocka - opinie i oceny Osiedle powstaje na granicy Gdyni i Sopotu, w bezpośrednim sąsiedztwie...
trojmiasto.pl
78

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 11 lipca 2014

Wzorcowanie przyrządów pomiarowych i wzorców Zapraszamy do korzystania z naszych usług. 30 lat doświadczeń metrologicznych...
~LP-MET
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 23 stycznia 2020

Działki Jasień Może znajdzie się tu osoba z działkę na Jasieniu która ma numer do kogoś kto...
~Magda
3

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 17 grudnia 2019

Nie piszcie bzdur Wszystko jest ok, spokojnie i blisko centrum, fajna dzielnica
~Mari
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 23 stycznia 2020

Jaśminowy Stok Żabka Ostatno kilkukrotnie zdarzyło mi się robić zakupy w nowo otwartej Żabce i za...
~Jeży
12

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 10 grudnia 2019

.... Nie zgadzam się z opinami. Księża w tej parafi nic nikomu nie każą,robicie...
~XXX
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 22 stycznia 2020

Studio morena - pytanie Witam, czy może ktoś powiedzieć czy kościół obok studia morena jest głośny?...
~Zainteresowany
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 22 stycznia 2020

sesja zdjęciowa z noworodkiem Witam, Poszukuję fotografa, który zrobi sesję z noworodkiem. Polecicie...
~Jaga
6

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 2 stycznia 2020

Energa gwarancja stałej ceny 2019 Witam, jestem przerażona jak zaczęłam czytać co się wyprawia a ja dziś w...
~Magdalenaaa
2

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 26 sierpnia 2019

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry