Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Dlaczego inna cena za podgrzanie wody? Zastanawiam się, dlaczego na terenie tej samej PSM "Przymorze", są inne...
~anonim
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 20 stycznia 2020

27.01.2019 Sobieszewo, ALMA, Kto tam teraz jest aż się boję jechać tyle się naczytałam, a jakie...
~Gabi
21

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 2 listopada 2019

Hałas z dzwonnicy przy Hodowlanej Te dzwony z kościoła przy Hodowlanej powodują hałas nie do wytrzymania, a...
~Mieszkaniec dzielnicy
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 19 stycznia 2020

Jakość Czy ktoś się orientuje jakiej jakości są materiały budowlane, z których...
~Monika
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 18 stycznia 2020

remont torowiska Mam pytanie co dzieje się z remontem torowiska i ulic na Stogach. Od...
~Gosia
2

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 17 stycznia 2020

Miejsce parkingowe Mam di wynajęcia miejsce parkingowe przt ul.Kazimierza Wielkiego 24c (nr...
~Elzbieta Fraczkowska
-

ostatnia odp. 6 lat temu

Remont na już Ekipa ekspresowa na już zapraszamy lifting mieszkań pod sprzedaż wynajm...
~Jan
-

ostatnia odp. 6 lat temu

poszukuje miejsca pod wynajem gastronomiczny Dzień dobry, Czy ktoś z Państwa ma blisko plaży/deptaka w Brzeźnie możliwość...
~Alina
-

ostatnia odp. 6 lat temu

Płocka 29 Inwestycja położona jest blisko Trójmiejskiego Parku Krajobrazowego z...
trojmiasto.pl
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 9 stycznia 2019

Mieszkający na działkach im .Miczurina Dziś miałem przykład jacy to przysłowiowi "Janusze" mieszkają na działkach im...
~borys godunow
8

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 3 lipca 2019

Maja - opinia wątek zamknięty Opóźnienie w wydaniu osiedla Azymut w Gdyni 7 miesięcy i nadal nie wiadomo...
~Maja
2

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 27 grudnia 2019

Segregacja Dziś o godzinie 10:30 na ul Goplańskiej podjechała śmieciarka , osoba...
~anonim
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 14 stycznia 2020

grecja Czy mozecie mi polecic jakies fajne hotele w Grecji z atrakcjami dla...
~ala
10

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 18 kwietnia 2016

Zaginęła kotka Czarno-biała kotka zaginęła w okolicy Leborskiej 22E. Proszę o...
~Marta
3

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 30 września 2019

dobry i tani stomatolog od beznadziejnych przypadkow szukam dentysty najtanszego w gdansku,ktory zna sie bardzo dobrze i dobrze...
~dhdh
2

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 13 stycznia 2020

ławka Witam - ławka to temat który już od kilku lat nurtuje mnie a w...
~Jan
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 15 stycznia 2020

chodkiewicza Czy ktoś mi może powiedzieć coś więcej o lokalizacji u. chodkiewicza 20?...
~daria
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 15 stycznia 2020

Tesco sprzedaje sklepy "Sprzedane zostaną sklepy Tesco w następujących lokalizacjach: Wrocław ul....
~assa
70

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 17 lipca 2019

Opłata za śmieci po nowemu.Także w spóldzielni. "Najważniejszy obowiązek to segregacja śmieci komunalnych, brak segregacji...
~assa
4

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 12 stycznia 2020

Samotni ojcowie w Gdańsku. Ilu Was jest? Cześć, jestem mamą w pojedynkę wychowującą trzyletniego synka. Stan...
~Leptyna
29

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 2 października 2019

Aktualnie na forum: 2 użytkowników (2 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry