Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Pilne Jakiś zakład zajmujący się renowacjami turbosprężarkami, chodzi mi o coś...
Rempix
8

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 4 października 2018

Nowa szkola na Wiczlinie Jàki jest poziom kadry w nowej szkole? Zwlaszcza chodzi mi o matematyke i...
~Ojciec
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 25 października 2019

Garaże blaszane brud Czy ktokolwiek ma wpływ na możliwość uprzątnięcia terenu wokół garaży...
~Sławek
12

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 22 marca 2017

Wynajmę garaż 20m2 Mam do wynajęcia garaż 20m2 w budynku przy ul. Storczykowej 8. Dostępny od...
~Paulina
10

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 24 października 2019

kto sprowadzi auto z USA Witam! szukam opinii lub osób które mogłyby polecić firmę która sprowadza...
~porywacz zwłok
11

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 22 marca 2018

Kominy dymią na Kiełpinie Czarny,śmierdzący,gęsty dym z komina co jakiś czas pojawia się nad naszą...
~mieszkaniec dzielnicy
2

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 10 listopada 2019

dawny budynek komisariatu pytanko, może ktoś zna odpowiedź, co z dawnym budynkiem po komisariacie na...
~Mieszkaniec Stogów s
4

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 21 lipca 2019

POMOC ! dobry dermatolog Bardzo prosze o pomoc, moja 8 letnia córeczka ma łuszczycę. Wizyt u lekarzy...
~wioletta
6

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 21 sierpnia 2019

Storczykowa - pełno policji Co się wydarzyło na Storczykowej? Pełno policji i policyjnych techników...
~Anonim
6

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 15 stycznia 2019

FAJERWERKI I PETARDY Jest 29 grudnia ,a niektórzy popaprańcy już walą z petard. Trzeba takie...
~Jurek Ogórek
4

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 29 grudnia 2017

Lawaro Witam. Czy wiecie może co tam się dzieje w byłym Lawaro? Coś szykują w...
~anonim
3

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 4 października 2019

Alma 24.11.19 Czy ktoś z Włocławka albo okolic jedzie na turnus 24.11.19 do Almy
~Kami
29

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 30 października 2019

Pierwszy raz.. 24.11.2019 Cześć, jadę pierwszy raz.. co zabrać na 24 dni i jaką ilość ciuchów bo jestem...
~Damiano
6

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 17 listopada 2019

Polecany dostawca internetu i telewizji Hej, Jakiej oferty używacie w okolicach Cieszyńskiego 14/16/18/20? Jak...
~Sebix
2

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 16 listopada 2019

Strażacka 12 Gdynia opinia. Witam serdecznie. Rozważam zakup mieszkania w tym bloku dla starszej osoby....
~Paweł
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 19 listopada 2019

mieszkania do wynajęcia a może domy Dzień dobry, jestem mieszkanką Suchanina, od paru lat mieszkam na ul....
~Małgosia
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 19 listopada 2019

Jar Wilanowski dojście Czy ktoś wie kiedy miasto wybuduje zejście do jaru od strony Chełmu?
~anonim
8

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 22 lipca 2019

Wrzeszcz / Wspólne spacery z dzieckiem Hej dziewczyny, Mieszkam we Wrzeszczu Dolnym i szukam koleżanek do wspólnych...
~Monika
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 28 maja 2019

beznadzieja po wyjsciu od fryzjera zaczelam ryczec fryzjerka nie zrozumiala prostej...
~jolka
3

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 31 października 2019

Aktualne info? Dzień dobry , czy mógł byś ktoś napisać coś o przedszkolu Start? Jakie są...
~Pomoże ? Nie pomoże?
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 18 listopada 2019

Aktualnie na forum: 2 użytkowników (2 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry