Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Nocne hałasy. Czy ktoś wie, gdzie, skad dochodzą wieczorno-nocne stukania !? Brzmi to jak...
~Piotr
2

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 7 listopada 2019

Sprzedam miejsce postojowe w hali garażowej Oferujemy do sprzedaży miejsce postojowe w hali garażowej znajdującej się pod...
barbarach
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 7 listopada 2019

Park zamiast Ogródków Działkowych Co wy na to? Park dla wszystkich mieszkańcow Karczemek. Zielone płuca naszej...
~Działkowiec
29

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 20 października 2019

24.11.19r Witam serdecznie czy jakaś siłownia jest dostępna? W Alma
~Radkor
2

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 26 października 2019

Star Tower Star Tower powstaje w dzielnicy, która w ostatnich latach mocno się rozwija....
trojmiasto.pl
4

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 31 lipca 2019

DDA Gdynia Śródmieście DDA/DDD- Dorosłe Dzieci Alkoholików/Dorosłe Dzieci Dysfunkcji Lista cech...
Oskar777
4

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 20 października 2019

Przymorze Polecam Baltic cars, mają auta od 40 zł. Kaucja np jak brałam Smarta 300 zł,...
~Beata
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 5 listopada 2019

wizja i przyszlosc miejscowosci witam, jako grupa lokalnych działaczy i osob mieszkających na terenie...
~AP
48

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 30 lipca 2016

Pokaz thermomixa Witam,posiadam wolne terminy na pokaz thermomixa :) jeżeli chcesz zobaczyć to...
~Magda
2

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 4 listopada 2019

Alma Sobieszowo Witam. Mam turnus do Almy w listopadzie. Chciałabym się dowiedzieć od osób,...
~Aga
17

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 7 września 2019

Znaleziono kota Czy komuś nie zaginął kok?bialy z ruda i czarna plama na grzbiecie.Gdynia...
~Ewelina
2

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 2 listopada 2019

Halloween Drodzy rodzice dzieci którzy odwiedzają mieszkania na ul. Storczykowej. Może...
~Anonim
5

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 31 października 2019

Siłownia na górce przy Borowikowej To prawda że na górce będzie siłownia przy ul. Borowinowej?
~Obserwator
4

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 29 września 2019

Dobry kominiarz Potrzebuję namiar na dobrego kominiarza, który zaopiniuje podłączenie...
~mgmgmg
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 30 października 2019

Turnus 30.10.2019 Witam ja też jadę na turnus od 30.10.2019 i przyznam szczerze, że jest to mój...
Marteczka81
6

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 27 października 2019

Wynajmę - miejsce na przezimowanie motocykla - Gdańsk. Wynajmę miejsce, w którym będę mogła przezimować motocykl. Najlepiej w...
~Magdalena
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 31 października 2019

Parking Cieszyńskiego Hej! W ciągu najbliższych dni będę kupował mieszkanie przy Cieszyńskiego...
~Sebix
2

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 30 października 2019

Dyskryminacja przy zakupie mieszkania Witam,Jestem zainteresowana kupnem mieszkania na Letnicy i mam upatrzone 47...
~zażenowana
9

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 22 października 2019

domy osiedlowa ii -city house witam, czy ktoś wie jaki termin odbioru domów będzie? czy tak jak piszą w...
~:)
4

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 27 sierpnia 2018

nowa inwestycja city house naprzeciwko kosciola Czy ktoś zakupił może mieszkanie w tej inwestycji??? Zastanawiam się nad...
~ja
24

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 3 lutego 2017

Aktualnie na forum: 2 użytkowników (2 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry