Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Przedszkole na Dąbka Witam. Czy jest tu rodzic którego dziecko uczęszcza do tego przedszkola ,?...
~anonim
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 5 kwietnia 2019

Zamiana przedszkola z Kolorowe Kredki na Bajkowy Domek Witam szukam chętnego rodzica 3latka, Który chciałby zamienić przedszkole:)...
~Joanna
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 9 października 2019

Zaginął York- NALA porwano suczke rasy york : wabi się NALA bez czipa obrózka w...
alegez
3

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 3 października 2019

przedszkole Nana Proszę uważać, patologia wychowawcza, właściciele mieli proces sądowy o...
~pokrzywdzona
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 8 października 2019

polecam! Witam, drugi raz korzystam z usług firmy Net Logic i bardzo ją polecam....
Laura510
-

ostatnia odp. 6 lat temu

Marcin - opinia wątek zamknięty Kupiłem od firmy 3City Estate dom z inwestycji Osiedlowa III, jak na razie...
~Marcin
-

ostatnia odp. 6 lat temu

Uciaiwi sąsiedzi alkoholicy z Jacka Soplicy Pomocy. Moi sąsiedzi wiecznie pijani agresywni ..w tym stanie jeżdżą autami...
~Anonim
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 28 lipca 2019

Zbiornik retencyjny czy park koło pszoka? W urzędzie mnie poinformowano, że na terenie gdzie ma powstać park koło...
~anonim
8

ostatnia odp. 6 lat temu

Czy wybieracie się na sesję rady miasta PSZOK? Na spotkaniu urzędnicy mówili że w październiku będzie zmiana miejscowego...
~anonim
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 6 października 2019

Podziękowanie Bardzo dziękuję masażystom Beacie i Rafałowi za postawienie mnie na nogi....
~Ewa z turnusu 11.09 - 04.10.2019
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 6 października 2019

Unijne dotacje na drogi Witam serdecznie. Jako mieszkaniec Gdyni a ściślej podobno Gdyni Dąbrowy...
~Mieszkaniec
2

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 16 października 2018

pomoc domowa poszukiwana pomoc domowa - osiedle karczemki - gdańsk szukam pomocy domowej na 2-3...
~Sylwia
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 5 października 2019

Termin 05.10 Witajcie czy ktoś jedzie do Almy w tym terminie.
~Zaniepokojona
15

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 5 września 2019

Damian Zapraszam wszystkich na grupę facebook świętokrzyska park osiedle
~Damian
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 4 października 2019

Poniszczone reklamy wyborcze!!! Ile nienawiści w ludziach.
~Waldi
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 1 października 2019

Dr Izabela Żak - Gdynia OPINIE Witam, Czy ktoś z Was miał zakładany aparat u pani doktor? Polecacie? z tego...
~anonim123
7

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 25 maja 2017

pomoc domowa poszukiwana Szukam pomocy domowej na 2h od poniedziałku do piątku w godzinach...
~Sylwia
-

ostatnia odp. 6 lat temu

Znalazłam obrączkę ślubną z grawerem, Gdynia wątek zamknięty W dniu dzisiejszym (tj. 27.12.2018) znalazłam w Gdyni na Karwinach złotą...
~Aleksandra
7

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 27 grudnia 2018

Rozliczenie ogrzewania I jak u was, zwrot, dopłata....? Zawsze w tej spółdzielni dziwne rzeczy w...
~Agnieszka
63

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 12 września 2019

Zabawki dla bobasa - które kupować i w które inwestować? Rozglądam się za zabawkami dla bobasa 0+. Chodzi mi tutaj o karuzele, maty,...
~Ana
33

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 5 czerwca 2012

Aktualnie na forum: 2 użytkowników (2 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry