Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Idziecie na spotkanie 26 września PSZOK? Jestem bardzo rozczarowany ponieważ urzędnicy twierdzą że niezależnie od...
~anonim
11

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 19 września 2019

Alma Sobieszewo 5.10.2019 Mam turnus od 5,10 jestem z Bydgoszczy,szukam osób do towarzystwa lubiących...
~JOLA5112
5

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 8 sierpnia 2019

Alma Sobieszewo Witam. Jestem po 50-ce, rowniez zabieram kijki, chetnie przylacze sie do...
~Grazyna
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 25 września 2019

Sobieszewo Witam.Jade 5.10 z Gdyni
~Grazyna
-

ostatnia odp. 6 lat temu

Domy przy ul. Szpora Budynki powstają w ramach rozbudowanej dzielnicy. Jest tu pełna dostępność...
trojmiasto.pl
4

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 13 października 2016

uwaga dla tych co chcą kupić tu mieszkanie Moi Drodzy , jako , że nie lubię gdy kogoś nieświadomego robi się w "balona"...
~B@ron
-

ostatnia odp. 6 lat temu

Sobieszewo turnus 06.10.2019 Witam, Czy jedzie ktoś z Torunia bądź okolic do Sobieszewa na turnus 06.10.2019
~Anna S
43

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 10 czerwca 2019

Rodzinna Gra Parkowa na Orientację W niedzielę, 29 września wraz z Radą Dzielnicy Kokoszki zapraszamy na 23...
~Wojciech S.
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 24 września 2019

Kącik Maluszka w Szkole Podstawowej nr 8 Dragana 2 Klubik maluszka powstaje z myślą o dzieciach, które jeszcze nie rozpoczęły...
~Fundacja Wspierania Rozwoju JA T
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 24 września 2019

Navio Navio (nazwa nawiązuje do dalekomorskiej nawigacji) powstaje w Brzeźnie, u...
trojmiasto.pl
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 8 maja 2019

Przedszkole Czy ktoś szuka przedzkola na Morenie? Mam do odstąpienia miejsce w grupie...
~Paula
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 23 września 2019

Polsat News - sygnał cyfrowej TV naziemnej Czy ktoś z Państwa odbiera sygnał stacji "Polsat News", naziemnej telewizji...
~Wojtek
-

ostatnia odp. 6 lat temu

Morena A - kiedy włączą ogrzewanie? Trochę już zimno, a większość miasta już ma włączone ogrzewanie...
~aaad
-

ostatnia odp. 6 lat temu

turnus 5 października 2019 Witam , jadę samochodem z Łodzi 5 października 2019, może ktoś chce się...
~Joanna
2

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 9 września 2019

Ambiente Budynek powstaje na styku dwóch infrastrukturalnie rozwiniętych dzielnic -...
trojmiasto.pl
56

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 11 września 2017

Brak pasów dla pieszych na azaliowej i jaśminowy stok Czy ktoś może mi wytłumaczyć czemu na krzyżówce azaliowej i jaśminowy Stok...
~Zenek
3

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 4 września 2019

Boks - Gdańsk Witam! Szukam miejsca w Gdańsku gdzie jako totalny amator będę mógł przyjść,...
~Tano
4

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 27 sierpnia 2018

szukamy właściciela błąkającego się psiaka! Dziś na działkach po stronie Karczemek biega Psiak, rasy bokser. Szukamy...
~anonim
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 21 września 2019

Przybłąkał się Psiak - szukamy właściciela Dziś na działkach po stronie Karczemek biega Psiak, rasy bokser. Szukamy...
~anonim
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 21 września 2019

Kupię mieszkanie - Osowa Witam, wraz z mężem chcemy kupić mieszkanie na Osowej. Minimum 3 pokoje....
~Karolina
4

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 20 września 2019

Aktualnie na forum: 2 użytkowników (2 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry