Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
wynajmę garaż Witam Wynajmę garaż 16 m2 przy ul. storczykowa 7. Cena 400 zł/mc
~wlasciciel
17

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 6 sierpnia 2019

Siatkówka amatorska Ujeścisko Łostowice Kowale Chełm Witam, Chciałbym dołączyć (ewentualnie stworzyć) do grupy osób amatorsko...
~Marek
8

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 15 lutego 2018

Czy wynik jest dobry Witam. Mam pytanie odnośnie wyniku mojego dziecka na hormon wzrostu igf 1...
~Aga
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 6 września 2019

Syreny Niech ktoś mi racjonalnie wytłumaczy. Dlaczego na Chwarznie notorycznie wyje...
~Anonimo
5

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 6 marca 2019

czy jest juz nowy ZArządca i konto WSpólnoty opłaty idą na konto Dewelopera, a on nie rozliczy się ze wspólnotą ze...
~zainteresowany
1

ostatnia odp. 6 lat temu

zabudowa kameralna o 2 kondygnacje mniej zabudowa kameralna o 2 kondygnacje mniej była by bardziej przyjazna dla...
~anonim
-

ostatnia odp. 6 lat temu

Alma Gdańsk Czy to prawda że ośrodek jest zamykany o 22 i nawet na spacer nie można wyjść?
~I
5

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 2 września 2019

Mieszkanie do wynajęcia Pilnie poszukuje mieszkania do wynajęcia dla conajmniej 7 osób mężczyzn...
~A. B
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 5 września 2019

Mole spożywcze.Ma ktoś pomysł jak to odstraszyć. Mam w mieszkaniu inwazję tych szkodników. Od dwóch lat trzymam wszystko w...
~assa
3

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 27 sierpnia 2019

Apartamenty przy torze Czy przyszli mieszkańcy mają świadomość Nowej. Letnicy oraz Przystani Letnica...
~Jerry
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 5 września 2019

Polecam Gdprawko Cześć. Chciałbym podziękować OSK GDprawko za przygotowanie do egzaminu na...
Wiesiek90
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 4 września 2019

Znalazłem dziś o 19: 30 kartę debetowa na im Adam Jak coś to proszę pod postem napisać, odezwę się
~Kris
-

ostatnia odp. 6 lat temu

Administrator małej wspólnoty mieszkaniowej Mała wspólnota mieszkaniowa z Gdańska - Osowy (4 mieszkania w budynku...
~Natalia
-

ostatnia odp. 6 lat temu

Brak ciepłej wody Witam. Ktoś wie dlaczego na Obrońców Wybrzeża w falowcu nie ma drugi dzień...
~Inga
2

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 3 września 2019

Bardzo źle zarządzane przedszkole - MegaMocni Chelm Postanowiłam opisać historię mojego dziecka w tym przedszkolu, sugerując...
~benia
3

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 25 czerwca 2019

Nie polecam Jak najdalej od Almy, budynek nie nadaje się dla ludzi ani niepełnosprawnych...
~Gonia
11

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 8 lipca 2019

Poszukiwana osoba do sprzatania domu Szukam kogoś do posprzatania domu (150m2). Proszę o kontakt. Zlecenia raz na...
~Sylwia
12

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 26 lipca 2019

Korepetycje-angielski Witam. Poszukuje korepetycji z języka angielskiego dla syna-szkoła...
~Ania
-

ostatnia odp. 6 lat temu

Niemowlaki Dzień dobry, Od niedawna jestem mieszkanką demptowa i mamą 2-miesięcznej...
~Marta
2

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 1 września 2019

Co budowane jest za myjnia przy ul.Wiosennej/Marcowej Co budowane jest za myjnia przy ul.Wiosennej/Marcowej- w miejscu gdzie...
~adgam
-

ostatnia odp. 6 lat temu

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry