Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Gdzie przedłużyć włosy Hej, gdzie przedłużałyście włosy? Chciałabym coś zmienić na nowy sezon i...
~Jadwiga
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 2 września 2019

Bezpieczeństwo Witam w styczniu mam zamiar się przeprowadzić na stogi, jak oceniacie...
~XXX
5

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 22 sierpnia 2019

Śmietnisko za estakadą Za estakadą przecinającą ul.Armii Krajowej, jak schodzi się do szkoły ósemki...
~Irena
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 1 września 2019

zoo karina :) Ja kupuje w Zoo Karina wszystko od wielu lat, i jestem bardzo zadowolona z...
~Anna
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 1 września 2019

Bałtycki Terminal Kontenerowy w Gdyni-Dział Administracji Operacyjnej. Czy ktoś ma jakieś info o warunkach pracy w Dziale Administracji Operacyjnej?...
~Autor
2

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 23 sierpnia 2019

Sprzęt do ćwiczeń Dzień dobry:) Czy znajdę na Karczemkach lub pobliskich Kokoszkach sprzęt do...
~nowy mieszkaniec
3

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 31 sierpnia 2019

PSZOK Jest info, że we wrześniu ma być spotkanie ws. tego badziewia z radą...
~PW
7

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 17 sierpnia 2019

Będą windy na Chełmie bez naszej zgody Dziś słyszałam że spółdzielnia zaczyna rozmowy z wytwórcą wind na ich budowę...
~Adrianna
32

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 1 sierpnia 2019

Wiecha na budynku Portova Opinie do zdjęcia: Wiecha na budynku Portova . Przejdź do galerii....
~trojmiasto.pl
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 29 sierpnia 2019

Praca Praca w Aptiv jest są wypłacalni - ale wszystkich zastanawia czy w tej firmie...
~Pracownik
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 30 sierpnia 2019

Znowu śmierdzi z Szadółek Od kilku dni w godzinach wieczornych i aż do rana dochodzą nas na Oruni...
~ravisto
-

ostatnia odp. 6 lat temu

Lasek przy Bosmańskiej Mam pytanie.Czy ktoś ma może jakieś informacje o tym czy w najbliższym...
~Alicja
-

ostatnia odp. 6 lat temu

Jaki pediatra - Chwarzno sokółka - Clinica Medica?? Od lutego nie będzie już przyjmować dr Toczyska, do której chodziłyśmy. Do...
kasss
18

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 8 lutego 2016

Alma Sobieszewo Wiam...czy z Wrocław ktoś się wybiera do Almy od...
~Basia
-

ostatnia odp. 6 lat temu

Jasień Bulwary witam , Chciałabym się dowiedzieć czy ktoś z Państwa wie juz coś na temat...
Moritzowa
2

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 27 sierpnia 2019

Remont schodów zewnętrznych Potrzebna firma do remontu dwóch par trzystopniowych schodów zewnętrznych....
~Aga
-

ostatnia odp. 6 lat temu

przewiane ucho jak mnie niedawno przewiało, to myślałam, że zwariuję tak mnie ucho bolało....
~hanna
2

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 25 lutego 2019

Autokar na osiedlowej drodze Co za i**ota zaparkował na Storczykowej koło zabki ogromny autokar w sobotę?...
~Olka
7

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 25 maja 2019

NIGDY NIE SZYJCIE W DARLES DANCE wątek zamknięty Moi Drodzy! Nigdy ale to przenigdy nie szyjcie niczego w Darles Dance a juz...
Joachna
9

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 16 lipca 2006

Vialo Budynki powstaną w kameralnej i położonej bardzo blisko ścisłego centrum...
trojmiasto.pl
30

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 24 kwietnia 2017

Aktualnie na forum: 2 użytkowników (2 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry