Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Szukam zawodników, bramkarza do amatorskiego zespołu Poszukuję chętnych do gry w amatorskiej drużynie piłkarskiej uczestniczącej w...
~Konrad
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 28 sierpnia 2019

Fryzjer z dojazdem (na ostatnią chwilę) Osowa Cześć wszystkim! Mam ślub 14.09 i niestety fryzjerka, która miała mnie...
~Kasia
-

ostatnia odp. 6 lat temu

Poszukuję do wynajęcia Poszukuję mieszkania do wynajęcia na Chełmie . Rodzina 4 osobowa. Dwoje...
~Ja87
-

ostatnia odp. 6 lat temu

Jasień Bulwary - opinie i oceny Inwestycja powstanie w intensywnie rozwijającej się części Gdańska....
trojmiasto.pl
45

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 9 marca 2015

Bardzo dobre solarium wątek zamknięty Dziewczyny, znajoma poleciła mi baaardzo dobre solarium :o) -szczerze...
Anulka
19

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 10 marca 2005

widziano 3 pieski Pępowo Dziś 27 sierpnia ok. 21 w Pępowie na ul. Leśnej widziano 3 pieski dwa Yorki...
~Mieszkaniec Pępowa
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 27 sierpnia 2019

Czynsze Signum Witam, Czy ktoś z mieszkających obecnie na osiedlu Signum mógłby przedstawić...
~Przed kupnem
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 23 sierpnia 2019

Wyprawy rowerowe Jestem już w Almie, jest sympatycznie, miła obsługa, jakby byli chętni to...
~Voytek
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 20 lipca 2019

Wójt Gminy i Dyrekcja Szkoły w Bojanie Wójt Gminy wraz z dyrekcją szkoły w Bojanie wprowadzili obowiązkowe...
~mieszkaniec
27

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 2 marca 2019

Sprzątanie klatek Jak u Was na terenie PSM "Przymorze" wygląda sprzątanie klatek? U nas jest...
~Przymorze
2

ostatnia odp. 6 lat temu

Sympatyczna niania Witam serdecznie wszystkich osowiakow. Szukam sympatycznej studiującej...
~Alicja
-

ostatnia odp. 6 lat temu

Co wydarzyło się w poniedziałek rano w baltimedzie? O 7mej 26sierpnia w przychodni był facet i wymachiwal nożem wszystkim grozil....
~Karola
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 26 sierpnia 2019

Tramwaje Mam prośbę zainteresujcie się może jazdą tramwajów na tzw. esce na...
~Małgosia
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 26 sierpnia 2019

Chmielna Park - opinie i oceny Chmielna Park to osiedle, które powstanie w południowej części Wyspy...
trojmiasto.pl
19

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 28 stycznia 2010

Co warto wiedzieć o dezynfekcji wykonywanej metodą ozonowania? Ozonowanie, jako nowoczesna i skuteczna metoda dezynfekcji. Ozon większości z...
tbrzoza
3

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 24 stycznia 2019

Osiedle Hokejowa 3 Witam, czy ktoś z szanownych forumowiczów może powiedzieć coś więcej o tej...
~Ferdek 415
3

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 2 grudnia 2017

przerwie w dostawie ciepła dla potrzeb ciepłej wody- gdynia OPEC Sp. z o.o. informuje, że od dnia 25.08.2019 od godz. 2400 do dnia...
~OPEC
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 25 sierpnia 2019

Szkoła 79 Drodzy rodzice jak oceniacie szkołę 79 gdańsk przymorze. Posyłam syna do...
~Ada
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 24 sierpnia 2019

Sala na szkolenie polećcie coś Cześć dziewczyny Chciałam Was zapytać czy wiecie, gdzie w Gdańśku można...
Izunia_
23

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 18 października 2012

koncert na Kolibkach Wczoraj odbył się Koncert helliad fest 2019 w Gdyni na terenie Parku Kolibki....
~niewyspany
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 25 sierpnia 2019

Aktualnie na forum: 2 użytkowników (2 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry