Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Pani pozna Pana Jak w tytule. Poznam wolnego Pana po 40-stce. samodzielnego, ogarniętego i...
~Anka
4

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 9 sierpnia 2019

Mój turnus rozpoczyna sie 16 sierpnia 2019 r. Czy ktoś jedzie z Warszawy lub z Siedlec?
~Gosia
4

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 12 czerwca 2019

Misie Tulisie wrzesień 2019 3-latki Czy są tu rodzice, których dzieci zaczynają swoją przygodę przedszkolną w...
~DS
2

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 19 czerwca 2019

Garnizon - opinie i oceny Garnizon to nazwa wielofunkcyjnego kompleksu powstające na obszarze d....
trojmiasto.pl
62

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 27 listopada 2008

Sekta zen um kwan - stukanie w bębenek Skoro mieszkańcom żabianki przeszkadzało bicie dzwonów w Kościele to ja chce...
~Mieszkaniec żabianki
3

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 6 sierpnia 2019

Poszukuję opiekunki dla osoby starszej Poszukuję dyspozycyjny, sumiennej,uczciwej osoby do opieki nad osoby...
~Ewa
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 13 sierpnia 2019

Szukam wolnego apartamentu/ domku / pokoju od 15.08 na weekend Witam serdecznie Szukam wolnego apartamentu/ domku / pokoju od 15.08 na...
~Michał
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 13 sierpnia 2019

Pijacka patologia na ul.Paprykowej Witam. Od kilku lat lasek przy ul Paprykowej staje się ostoją brudu i...
~Aqua
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 12 sierpnia 2019

Maskotka żółwik Witam mój synek wczoraj w parku oliwskim zgubił malutka maskotkę niebieskiego...
~Gosia
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 12 sierpnia 2019

Vectra Ktoś podłączył Vectrę na Pustkach? Jak się sprawuje?
~Kk
8

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 3 października 2018

Skradziono kosiarkę z działki w Nowym Porcie Skradziono kosiarkę spalinową, ma wyryte inicjały z boku, oraz nożyce do...
~Tata
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 11 sierpnia 2019

dzicy mieszkańcy Jak grzyby po deszczu wyrastają nowe budynki na terenie ogródków...
~mieszkanka
6

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 5 grudnia 2016

Ile kosztuje opiekunka do dwójki dzieci? Cześć, przeprowadzam się na Chełm, zabiły mnie ceny przedszkoli......
~Aga
13

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 30 lipca 2019

Alma Sobieszewo Witam mam termin pobytu w Almie na wyspie Sobieszewskiej od 17.08.2019 Ktoś...
~Dorota
10

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 12 kwietnia 2019

Zgubiono rowerek i kask dla dziecka W ostatnią niedzielę na placu zabaw przy parku oruńskim zostawiliśmy rowerek...
~Tomek
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 10 sierpnia 2019

Zabezpieczenie Witam kobietki, jestem tu nowa, jestem samotną mamą mam córkę jest juz...
~Karolina
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 10 sierpnia 2019

Kupię podręczniki do liceum Kupię podręczniki do pierwszej klasy liceum po gimnazjum. Ma ktoś jeszcze coś?
~Aga
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 9 sierpnia 2019

Policja Czemu wczoraj na Chyloni było tyle patrolow pieszych? Coś się stało
~Ag1987
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 8 sierpnia 2019

Czynsz Witam mieszkam na parterze w wieżowcu nigdy nie korzystałam z windy ale w...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 6 lat temu

Transport Dzień dobry :) czy może jeździ ktoś ze storczykowej na pkm kielpinek tak o...
~Mieszkanka
-

ostatnia odp. 6 lat temu

Aktualnie na forum: 4 użytkowników (4 gości)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry